fbpx

Георги Христов към Симеон Славев: Бъдете щастлив, че отпаднахте на финала на Гласът на България

Блиц Новини

Кадри БТВ

Доста обвинения отнесе последният току що приключил сезон на „Гласът на България“. Много зрители изказаха мнение, че Надежда не е истинския победител в шоуто, а това е трябвало да бъде момичето от Добрич Димитринка.

 

Минути след края на финалното изпълнение и стана ясно че Надежда Ковачева се окичи с приза и грабна чека с голямата награда в шоуто, в мрежата заваляха истински словесни снаряди – и то все със звезден привкус.

Познатата с пиперливия си език Мариана Попова отсече: „Аз съм без думи!„, а под поста й очаквано се разписаха и много от известните й приятели, сред които бе и Тони Димитрова.

Любопитна подробност е, че в хода на финала Мариана Попова, а и не само тя, агитираше със снимка и кратък номер да се гласува за Никола Янакиев. Усилията на всички обаче, се оказаха недостатъчни за това той да бъде крайния победител.

Това, че стигна до финал доказва, че го можеш,но най – много ме радват добрите думи , които чувам и чета за теб!! Който те познава знае, че си прекрасно момче!❤️Ти си богатство за всеки, който те има в живота си! Диди и Пламен! Горди родители, респект за свършената работа! Желая ви дълги години да сте на първия ред, да го подкрепяте и да му се радвате!❤️❤️

Оказа се, че тя е причината Никола да добие увереност и да се запише за участие в музикалния формат.

Не си замълча и Георги Христов, който в повечето случаи си казва мнението за това, което вижда на екран като професионалист.

❤„Симеон Славев, бъдете щастлив, че отпаднахте на финала! И нямате загробващ договор! Дано! Вие имате собствен път! Следвайте го!!“, написа веднага след края на епизода той като показа и кой е бил негов фаворит.

Реакцията на Миро точно след финалното изпълнение на Надежда потвърждава някои от мненията. Той едва ли не се скара на момичето за избора на песен, след като е имала възможност да изпълни българска.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!