fbpx

Георги Георгиев, БОЕЦ: Експерт на ГЕРБ готов да разобличи Борисов?!

Новини
5
външна реклама

Кадър видео ФБ

“МИШКИТЕ вече бягат!”. Та, кораба потъва. Мишките бягат. Плъховете се крият. Милост и прошка няма да има за никого.

Това написа председателят на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев в официалната страница на сдружението в социалната мрежа.

външна реклама

“Днес ми се обади „експерт“ на ГЕРБ, работещ, като „консултант“ за реализация на десетки европейски проекти на различни фирми. На български език това е най-гнусният паразит. Този и подобни рекетират бизнеса при кандидатстване по европрограмите и им прокарват проектите срещу комисионни, достигащи и до над 50% от проекта. Тези пари се носят на Буда в куфарчета, за да пълни чекмеджетата и банковите сметки на офшорките, а с част от парите се смазва веригата”, разказва Георгиев.

“Звъни ми този и почва от далеч – „Г-н Георгиев, виждали сме с Вас преди години, искам да Ви поздравя за Вашата дейност. Аз от години се боря с корупцията по министерствата при европроектите, не знаете на какво бях подложен, но нищо не можех да направя. Искам да помогна на БОЕЦ, има една много интересна програма за обучение, напълно безплатно ще ви изготвя проекта…”

“Виж сега”, прекъсвам го аз, “знам кой си. Ти не си се борил с корупцията, ти си тор за корупция. Сега господарят ти Буда губи властта и ти и останалите мишлета се опитвате да спасите кожата. Имаш един шанс – пълни самопризнания за всички схеми и колко пари си занесъл на Борисов, плюс записи, документи и т.н. и ти обещавам добър адвокат, осигурен от БОЕЦ и справедлива присъда”.

„Експертът“ помълча и отговори с тих глас – „Благодаря, пак ще се обадя“.

Та, корабът потъва. Мишките бягат. Плъховете се крият. Милост и прошка няма да има за никого”, пише още председателят на БОЕЦ.

“Следващият да не ми звъни проучвателно, а направо да носи записите и документите”, категоричен е той.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама

Това от Агата Кристи ли е? Съчинение по тема? Измишльотина!!

Ей мишок много си вярваш бе влах долен нали и ти правеше…. на Борисов

Точно така!За тези гнусни мършоляци,никаква милост!Ето сега поддръжниците и пазачите на муцуната Борисов трябва да разберат как ги е използвал шмекера,и да не се пънат като магарета на мост,за да го защитават!Ето,как се появяват разни такива мушици,които се усещат,че ще изгорят,заради едното нищо,а това е този многото му се видя гърба,когато се изнизва като тиха пръдня,но позамириса,и неговите мисирки го усетиха!!!

Втория Предател и Лъжец като Цветан Цветанов комунистите цял живот само това са учили как да мамят, фалшифицират и хората,те са долни и мръсни същества!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
„Барометър“: ГЕРБ ще бие на изборите

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Барометър“, който тотално не позна миналите избори, излезе с ново проучване, което отново дава категорична победа на ГЕРБ. На фона на динамично променяща се обстановка нагласите за гласуване търпят леки промени, но прогнозите отново са за шест-седем партии в следващия парламент и несигурност в …

Новини
Експерт: Единствената ни завършена магистрала „Тракия“ е най-смъртоносна в света

външна реклама Снимка pixabay „Магистрала „Тракия“, единствената завършена магистрала в България, има повече жертви, отколкото жертвите на всички останали магистрали. Няма в целия свят магистрала, в която в рамките на 3 години да загинат 100 човека“, сподели инж. Богдан Милчев от Института за пътна безопасност в студиото на „България сутрин“ …

Новини
Откриха черната кутия на разбилия се МиГ-29

външна реклама Снимка Bulgarian-Air-Force В какво състояние е записващото устройство и може ли да даде информация за това какво точно се е случило ще стане ясно по-късно през деня, когато се очаква служебният военен министър Георги Панайотов да даде брифинг. Това научи NOVA от източници в министерството на отбраната. външна …