fbpx

Георги Аспарухов-Гунди оживява в нов филм

Новини

Кадри видео БНТ и снимка профил инстаграм

Съвсем скоро на 30 юни се навършиха 50 години от смъртта на легендите на „Левски“ Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков.
Двамата загиват при катастрофа с кола в прохода „Витиня”. Инцидентът става на 52-рия километър от София в 11.30 ч. На път за Враца колата им се забива в камион с ремарке, който пътува към столицата.

Споменът за тези легенди ще възкръсне в нов филм, подготвян от продуцентите Иван и Андрей, които както знаем са заклети фенове на „Левски“. За изпълняващ главната роля е избран актьора Павел Иванов, известен с ролята си в сериала „Татковци“ на ветеринаря Тодор, отглеждащ сам дъщеря си.

външна реклама

Актьорът сподели, че ролята изисква сериозна физическа подготовка и той се е отдал на сто процента да изиграе Гунди така, както е живял и както го помнят неговите близки, семейство и приятели.

Каузата да запазим спомена за личност като него е много по-голяма от това, дали оттук насетне ще ме отъждествяват като Гунди и това ще попречи на кариерата ми, не ми пука, отговори Павел Иванов на въпрос дали това няма да е край на актьорството му по подобие на Стойко Пеев с ролята на хан Аспарух.

Младият актьор сподели още, че оставя душа и сърце в тази роля, така както го е учил великия Стефан Данаилов.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!