fbpx

Генерал Мутафчийски предупреди: Трябва да бъдем много внимателни

Новини
19
реклама

Кадър видео ФБ

Ген. Мутафчийски не споделя оптимизма от добрите статистическите данни от последните дни, които сочат спадане на заболелите и смъртните случаи.

По никакъв начин не трябва да се отслабва бдителността на всеки един български гражданин – трябва да продължим да спазване противоепидемичните мерки, да се носят маски, да се спазва дезинфекция и дистанция, като се избягват масовите събирания и контакти, които биха могли да бъдат избегнати.Това заяви той по време на редовния брифинг на министъра на здравеопазването и Националния оперативен щаб, пише Морето.

реклама

Той не скри притеснението си от разпространението на новия щам на коронавируса във Великобритания въпреки наложените изключителни противоепидемични мерки.

„Това е един обезпокояващ факт, който не може да бъде пренебрегнат. Подобно е положението в Чехия и Нидерландия“, коментира още проф. Мутафчийски.

реклама
loading...

Тия щамове ще ни уморят !Природата не ни иска !С наводненията как избута боклуците ,с които сме заринали планетата !!!

Слушай бе, омръзна ни с твойте щамове? Пак започваш с твойте заплахи. Ти освен за полицай за нищо друго не ставаш?

Така е! Срещу природата не може и не трябва да заставаме! Тя ни е спасението!

Муфтаджийски да каже какво да работят хората от туризма,културата и търговията без хранителни стоки?Ако хората, които досега се занимаваха с това вече са излишни трябва да им се намери друго препитание. На местото на ресторантите очевидно трябва да се отворят нови магазини за хратилни стоки и безумно високите цени да паднат.

Да си намерят друга истинска работа а не келнери и дисководещи

Не е така,всяка една професия е истинска.Какво значи да си я намерят,то много има работа та да си я намерят.Недейте така,сит на гладен не вярва.

Не е така,всяка една професия е истинска.Какво значи да си я намерят,то много има работа та да си я намерят.Недейте така,сит на гладен не вярва.

Непрекъсно се измислят нови
“ опастности, “ щамове и т.н. Целта е една и трябва да се постигне, да се докара до край.
Този гологлавият се взема много на сериозно и постоянно избива комплекси. Да си спомни, когато през м.март м.г. заяви, че това е един обикновен грип и няма опастност, но тогава още не бяха получили милиардите. След това изведнъж стана “ страшното.“

Милиардите, заедно с инструкциите?!?! До сега имах съмнения, че това нещо е нарочно пуснато, но с тези щамове… Егаси ВИРУСО он га че е професор, за година и нови щамове си направи???

ЯВНО ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМ
ВЗАИМНО’ КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА НЕЩАТА НИКАК НЕСА РОЗОВИ. ПАЗИ БОЖЕ.

СТИГА СТЕ НЕГОДУВАЛИ БЕ ТУЛУПИ… И АЗ НЕ ВЯРВАХ ВЪВ ТОЗИ КОВИД НО УВИ И МЕН МЕ ЛЕПНА… ДОБРЕ ЧЕ СЕ РАЗМИНАХ СЪС КАШЛИЦА ПЪПКИ ГЛАВОБОЛИЕ ЗАГУБИХ НЮХ И ВКУС… ЧЕ СЪС ТОЗИ АСМАТИЧЕН БРОНХИТ ДЕТО СЪМ ГО ИМАЛА НАПРАВО СИ БЯХ УМРЯЛА…КАКВО РОПТАЕТЕ… ЛЬОЛЬОВЦИ…

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на вируса

реклама Кадър видео Нова ТВ Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на COVID-19. С помощта на компютърен модел те са установили как могат да пресекат пътя на вируса към човешките клетки. За целта, според тях, е необходимо определен ензим в организма да бъде деактивиран.   Ставаме ли свидетели …

Новини
1
Ивелин Попов не отхвърли възможността да играе за националния отбор

реклама Снимка профил инстаграм Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов не отхвърли възможността да се завърне в представителния ни тим. …

Новини
Георги Гергов за Ковид-19: Толкова се пазих, и пак

реклама Кадър Канал 3 Пловдивският бизнесмен Георги Гергов е в болница в Пловдив, за момента без усложнения. Той изобщо не е имал симптоми, но решил превантивно да си направи PCR тест, който обаче се оказал положителен. Понеже страда от диабет, Гергов бил настоятелно посъветван от лекарите да постъпи в здравно …