fbpx

Ген. Румен Миланов бивш шеф на НСО: Мата Хари матира управляващите

Новини
реклама

Кадър видео БТВ

Мата Хари матира управляващите. Снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов показват, че има пробив във всички служби за сигурност. Това каза пред Фрог нюз бившият шеф на ГДБОП, НСО и БОРКОР ген. Румен Миланов. Ето какво още сподели той по темата:

– Ген. Миланов, как ви звучи разказа на Бойко Борисов, че КГБ е изпратило красивата Мата Хари в спалнята му, за да нареди пачките и златните кюлчета в шкафчето му, за да го снима и компрометира?

– Звучи ми шокиращо. Ако това, което казва премиерът е истината, то големият въпрос е къде са службите за сигурност?! Имам предвид, че негативната оценка в случая не е само за НСО, а за всички служби. По-голямата част от управляващите са мъже. Някои от тях се взимат на сериозно и си мислят, че всичко им е позволено. Мата Хари я е имало в цялата човешка история. Тя се използва, за да ги матира. Нищо ново няма под слънцето. Разбрахме, че КГБ праща тази Мата Хари, за да компрометира Борисов. Къде е контраразузнаването? На всеки от охраняваните лица обкръжението трябва да бъде внимателно проучено. Ами тази Мата Хари, както е влязла да остави парите и златото, утре може да стигне до някакви държавни тайни! При премиера, който и да е той, не може да се влезе лесно и това категорично го заявявам. Чистачката, която е доверено лице, влиза винаги с охраната. Никога чистачката сама не влиза в стаите. Правилата са отработени в годините и няма пробойни в тази посока.

реклама

– Снимките с премиера са правени в различен период от време. Възможно ли е Мата Хари да е внасяла и изнасяла парите и златото многократно и никой да не обърне внимание?

– Не го изключвам. Ако минава през проверка този човек, златото и парите не са предмет на контрол от НСО. Но от друга страна това се вижда от охраната и тя би могла на оперативно ниво да обърне внимание на премиера, като го информира за парите и кюлчетата.

 

Продължение на интервюто ТУК

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Много тежки дни за Георги Гергов, изгуби много близки хора, сега е в болница с коронавирус

реклама кадър: Канал 3 Бившият лидер на социалистите в Пловдив и областта Георги Гергов е настанен в болница с коронавирус, съобщи „Блиц“. Гергов е в сравнително добро състояние, но заради това, че има диабет, е поискал да бъде хоспитализиран. Преди 10-ина дни самият Гергов се похвали пред репортер, че се …

Новини
Корнелия Нинова празнува рождения си ден в истинска зимна приказка

реклама снимка: Фейсбук/Корнелия Нинова Корнелия Нинова показа във Фейсбук как празнува рождения си ден. Тя е родена на 16 януари 1969 година. Без да уточнява къде точно, лидерката на БСП избра да празнува сред красив зимен пейзаж. Дори и в гората обаче тя бе затрупана с добри пожелания от своите …

Новини
Игумения Валентина Друмева от Девическия манастир в Калофер е починала снощи

реклама снимка: Пловдивска св. митрополия Вечерта на 15 януари 2021г. на 86-годишна възраст е починала монахиня Валентина Друмева, игумения на Девическия манастир „Въведение Богородично“- гр. Калофер. Това събощи Пловдивска св. митрополия на сайта си в интернет. реклама Бог да я го прости! Вечна и блажена да бъде паметта й! Опелото ще се състои на …