fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Участието на Гатьо в “Черешката на тортата” върна славата му на риалити герой от “Игри на волята”. Бившият командос отново успя да засипе зрителите с неговите “мъдрости” и крилати фрази. Гатьо порази всички и с твърде елементарния начин, по който си просеше вино, ракия, туршия, кьопоолу и други кулинарни продукти от останалите участници в шоуто.

Най-големият му бисер обаче дойде в последния епизод за седмицата, в който домакин беше Теодора Мудева. Преди вечерята, тя заведе останалите звезди от “Игри на волята” в залата за танци. “Това е като мястото, в което съм израснала”, обясни бившата Мис България, която е шампион по танци.

Мудева реши да научи Оряшкова, Мастагарков, Рълев и Гатьо на основните стъпки на танца ча-ча-ча. Първоначално всички я следваха, но тя реши да вдигне темпото и започна да отброява: “Ча-ча-раз!”

Това преля чашата на Гладиатора командос, и Гатьо просто напусна реда и избяга в дъното на залата. Естествено всички спряха и Мудева започна да го увещава да потанцува още малко.

“Не бе, кво тука ще се правя на някакъв… чачараз!”, изригна прословутият мъжкар.

“Аз обичам да танцувам, но тези танци са за по-женствени хора”, обясни пред камерата Пеньо Гатевски. Той затвърди мнението, че може да направи всяко предаване забавно с абсурдното си, но очевидно естествено поведение.

Гатьо накрая даже се разсърди на останалите герои от “Игри на волята”, защото му дадоха доста ниска оценка за неговата вечеря с доста сурова сьомга. Седмичната надпревара в “Черешката” спечели Мудева, която единствена събра максимален брой точки.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!