fbpx
Блиц Новини

Както се очакваше Гатьо блесна и в „Черешката на тортата“.

Той демонстрира готварските си умения, като изуми колегите си от Игри на волята“ Иван Рълев, Благомир Мастагарков, Теодора Мудева и Мария Оряшкова. С менюто, което подбра опита да изпъкне над Рълев, който се представи както винаги на ниво в първата вечер на компанията.

Гатьо се похвали със салата „от неговата градина“, въпреки че преди това „напазари“ зеленчуците от кварталния магазин, но пък нарязана лично от него. Домати на едро, краставици, сирене и пресен лук, нещо като полуфабрикат или заготовка, както казват в шефските среди. Наложи се гостите да си я довършат и овкусят.

Всичкото готвене бе придружено от характерния за домакина изказ, демонстриращ непукизъм и незаинтересованост за хорското мнение.

Шеф Манчев се хвана за главата от кулинарните умения на Пеньо, а гостите едва едва, за да не го обидят признаха, че сьомгата е сурова и същевременно прегоряла. Оказа се, че не са толкова ящни и както той ги определи „термити“ за да успеят за преглътнат шедьовъра му.

Моето меню е много обширно и много яко. Много хора не знаят, че аз готвя, но както мога да правя много неща, така и готвя, тръгна с голяма заявка за способностите си домакинът.

Яжте по една връзка магданоз на ден и никога няма да се разболеете, похвали дресинга към едно накълцаната салата. Купил съм и две разядки, да мажат там и да ядат.

Основното, което беше филе от сьомга с аспержи претърпя пълно фиаско.

Гледайте за какво става въпрос. Готвиш и лигите ти капят, уникално, феноменално. Ядеш и рИвеш! Така изглеждаше приготвянето на основното в очите на Гатьо, а шеф Манчев бе потресен.

За десерт поднесе торта, която също твърдеше, че „абсолютно сам“ е приготвил. Това сериозно усъмни шеф Манчев и зрителите на шоуто. „Имам доказателства, ама материалът изчезна“, оправда се охранителят.

Тортата с тиква и ябълка се услади на гостите, но въпреки това Гатьо получи доста ниски оценки за цялостното си представяне. Пеньо взе само 33 точки – далеч под средното ниво за предаването.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!