fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“

Поп-фолк изпълнителят Галин говори  за кончината на младия си колега Денис Теофиков: „Не вярвам, че Денис Теофиков сам е сложил край на живота си. Смятам, че може би е било като инцидент. Познавам Денис. Той е много щур. Дори като стоеше на стола, той не стоеше нормално, а винаги някакси качен. Не мога да знам дали той не е решил примерно да стои по някакъв по-екстравагантен начин на балкона и не е паднал. Аз не мога да знам това. Като става дума за Денис и неговият продуцент, смятам, че Пашев му направи брутални хитове. Нямам наблюдения на техните отношения, не знам кое как е, но не смятам, че е честно да обвиняват хората Пашев за нещастието, което се случи с Денис и семейството му“.

„Какво наблюдавам като се кача на сцените? В по-малките градове ми прави впечатление, че от две години насам на масите на хората доста често има по едно малко питие. Доста често няма бутилки цели, големи. В големите градове хората са по-добре. Като цяло не смятам, че сме много зле. Смятам, че сме по-добре отколкото преди 20 години примерно“, разкри певецът.

външна реклама

Поп-фолк певецът Галин направи изказване, което със сигурност ще подразни огромен брой изпълнители в родната музика. Пред журналиста от „Нова телевизия“ Мариян Станков-Мон Дьо той коментира какво се случва на пазара на шоу-бизнеса у нас. Думите му обаче са отправени към някои стилове извън неговия жанр, които той смята, че са много зациклили, а и текстовете им не стават.

На въпрос с какво от процесите в поп-фолка не е съгласен, той отговори: „Усещам някакво зацикляне от гледна точка на песни. Малко нещата се повтарят на моменти. Малко има нужда от някакъв нов рефреш откъм идеи в музикално естество. Но при всички положения не сме зациклили толкова колкото попа. Защото в попа направо саа… Там еее… Говоря от гледна точка на проекти. Текстовете им са малко странни. Рапърите пеят изцяло как са в махалата, как свиват, как завиват, как пушат, но не всеки е на тяхната честота. Докато при нас се пее за любов, пее се за пари, пее се за всички неща, които по-голям кръг хора ги вълнува“, смята Галин, който освен певец, вече е и продуцент на други изпълнители в чалгата.

„Никога не съм се борил да съм №1. Аз винаги съм се борил да съм в Топ 10. Азис е №1 при нас. Никой няма 150 или 180 милиона гледания в Ютюб. Въртят го в Дубай, в Тайланд и къде ли не, значи е най-големия. Говоря за Азис като цяло в България като изпълнител“, посочи 31-годишният добричлия. В този момент Мариян Станков го попита „Повече от Лили Иванова?“, а Галин отговори: „Ооо, не, като постижения те са и на различна възраст. Говоря в момента в годините, в които се намираме, с популярността, която той има“.

„Чувал съм много пъти „не“. И от колеги, които в годините са коментирали, че не мога да пея, че песните ми не струват. Всяка година казват, че съм дотук, че не ставам. Ами аз съм тук. Това не ме обижда, това обижда тях“, сподели още певецът. На въпрос „Скъп ли е Галин?“, той отговори: „Да, много е скъп, от гледна точка на времето, което много често даваш, времето, което твоите близки не могат да получат заради това, че ти си Галин. Добър съм както като певец, така и като продуцент. И в двете съм „осмица“ по десетобалната система. Гласът ми докосва като глас, имам някакво влияние върху хората пеейки. А като продуцент се вижда в това как вървят изпълнителите ми. Певицата Гергана е човекът, койято промени живота ми в голяма степен. Тя ми подаде ръка, аз бях никому неизвестен. Благодарение на нея всъщност ми тръгна кариерата В добри отношения сме. Много често ми пишат фенове на Гергана да й подам ръка. Аз й подадох ръка, направих песен за нея. Ако утре ми се обади да ме помоли да й направя песен, да й дам пари дори, да й помогна да се върне на сцената, веднага съм готов. Не съм съгласен с нещата, които Диона каза. Човек сам си избира средата. С хората, с които съм работил, не съм усетил фалш – нито в Преслава, нито в Емилия, нито в Лидия, нито с моите изпълнители. Нито Коцето. Какъв фалш, аз съм видял само хубаво. Ако тя е общувала с други хора, просто да внимава с кого общува. Ние сме близки и до ден-днешен. Най-доброто нещо, което взехме като решение, е да преустановим работните си взаимоотношения. Тя не остана доволна някакси от проектите, които направихме тогава. Сега ги оценява. Никога няма да каже, че съжалява. Тя смяташе неоснователно, че други хора са ми любимци“, категоричен бе Галин.

 

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!