fbpx

Гала завидя на репортерката си Ина заради тялото ѝ

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Продължава усърдното търсене на ново красиво лице на панела в “На кафе”. След преместването на Ромина Тасевска в “Съдебен спор” Гала продължава да пробва различни нейни заместнички.

Този път в тази роля влезе може би най-популярната репортерка на предаването, Ина Чочева. Гала похвали много трудолюбивата си сътрудничка, като я сравни със слънце, защото всеки пън като я видела, се сгрявала отвътре.

Комплиментите обаче бяха в началото, после Гала малко по малко се върна към нещо, което се е забелязвало и друг път. А именно, че звездата на Нова леко завижда на подчинената си за перфектната ѝ форма и за тялото ѝ като цяло.

Преди няколко месеца напрлимер водещата скастри репортерката, че носи твърде къса пола и така се виждали не само стройните ѝ крака, а даже бельото ѝ. Иначе Гала винаги е хвалила Чочева за добрата ѝ работа и за приветливия ѝ характер.

Този път водещата на “На кафе” буквално избухна в края на предаването, когато Ина призна, че трудно устоява на сладкото. Това дойде твърде много на Гала, според която явно е скандално, че Чочева си позволява и сладки неща с такава фигура.

“Стани, моля те, искам да станеш, да те видят. А можеш да изядеш 85 курабийки”, буквално се развика Гала, скандализирана от такава несправедливост. Ина обаче си спомняше предния случай с бельото ѝ и доста се засуети да изпълни нареждането. В крайна сметка репортерката стана, както ѝ каза водещата и разходи крака из студиото. Гала пък накрая чак я разцелува и ѝ призна, че я обича, вероятно за да компенсира неудобството, което ѝ създаде с донякъде прекалените хвалби.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!