fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, bTV: Гала уплаши България на Хелоуин

bTV и Нова телевизия не пропуснаха да излеят доза скелети, изтърбушени тикви и други страховити образи в традицията на празника Хелоуин. Макар това да не е традиционен български празник, големите частни телевизии решиха да се възползват на 100% от него, за да се харесат на зрителите.

„На кафе“ започна с доста страшна гледка, като дори имаше и надпис, че кадрите не са за хора със слаби сърца. Последва доста зловеща гледка – буркани, в които сякаш бяха напъткани главите на Гала и помощниците ѝ. Особено зловещо изглеждаше макетът на Кристина Патрашкова.

Ромина Тасевка си беше дошла в студиото пък с костюм на скелет. „Не ми трябваше много, просто си свалих дрехите и готово“, изфука се моделката, която беше обявена за Жената-кокал.

„Ти мини още веднъж така пред камерите и мъжката аудитория и тя ще стане на кокал“, не пропусна да се включи в характерния си стил актьорът Дарин Ангелов.

Гала побърза да заяви, че утрешният Ден на народните будители е много по-голям празник и затова е поканила в предаването си писателят Захари Карабашлиев. Думите ѝ обаче прозвучаха някак престорени на фона хелоуинската декорация на студиото.

Деси Стоянова и Петър Дочев по bTV бяха решили също да се маскират за Хелоуин, но бяха решили да не бъдат плашещи, а просто маскарадни.

Те използваха манията по Барби от последните месеци и всичко в студиото им беше изцяло в розово. В студиото имаше и говореща кукла, управлявана от актьора вентролог Димитър Иванов- Капитана.

На фона на представянето на Нова телевизия, студиото на „Преди обед“ по bTV изглеждаше постно, но поне нямаше опасност случайно гледащи деца да се стреснат от видяното на екрана.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!