fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия

Гала е не само най-голямата звезда на Нова телевизия, но и истинска емблема на българския ефир като цяло. Тя задържа тази позиция почти безапелационно от години, което разбира се носи със себе си тежка цена. И тя е да си вечно в устата на хората, да те разнищват от обсъждане в интернет, всяко твое действие и поява да бъдат следени и оценявани строго, а понякога и жестоко.

Не е тайна, че колкото и да е свикнала с това, Гала напоследък често споменава с горчивина, как издания и хейтъри по социалните мрежи пускат постоянни слухове за здравето ѝ, за физическата ѝ форма и т.н. „Години наред ме изкарваха бременна, сега – само дебела“, беше изригнала легендарната водеща наскоро.

Гала отвърна на всички критики за възраст и килограми по най-добрия начин. Дни преди Коледа тя се появи в най-блестяща форма и напомни защо зрителите полудяваха по нея преди време.

На Игнажден водещата влезе триумфално в студиото на собственото си предаване облечена изцяло в червено.

Роклята, грима, бижутата и прическата – всичко по Гала беше перфектно.

Тя отдели много време на модата и по-точно на елегантните вечерни рокли. „Изящни и красиви – така трябва да се чувстваме по празниците“, коментира Гала, която беше поканила известните дизайнерки Соня и Силвана.

Телевизионната звезда мери рокли, разходи се на няколко пъти в цял ръст пред камерите. Така тя даде на зрителите да я огледат отвсякъде и остави всеки сам да си преценява дали възрастта засенчва присъщата ѝ елегантност. Гала дори се нареди до младите модели, а също и до изкуствени манекени, за да могат хората ясно да сравнят пропорциите ѝ със стандарта.

Гала определено затвори устата на критиците не само с вида си, а и с безупречното си поведение в ефир. Ако преди години се носиха слухове, че предаването ѝ ще бъде свалено от ефир, в момента е очевидно, че тя си остава незаменима за Нова телевизия.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!