fbpx

Гала си глътна граматиката пред това изписано лице: Не искам да те гледам, но не мога да спра

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

При дългия и богат опит на Гала в телевизията, нещата, които могат да я изненадат са много малко. Въпреки това водещата на рубриката за кино в „На Кафе“ Станислава Айви накара шефката си направо да замлъкне с появата си в предаването в сряда.

Стаси се появи увита в шалове и големи воали и с лице, изписано с мистични знаци. Гала я гледаше като препарирана и можеше само да ахка и охка от изненада.

Разбира се, необичайния външен вид на кинокритичката не беше случаен. Той беше впечатляващо добра реплика на костюма на една от героините в научно-фантастичната сага „Дюн“, лейди Джесика.

Станислава Айви дръпна голяма похвала на втората част на филма, която вече може да се гледа у нас.

„Не мога да откъсна очи. Не искам да те гледам, но не мога да спра“, призна развълнувана Гала. Изглежда водещата силно се изненада, колко са добри на практика гримьорите на предаването, при това когато не разкрасяват или маскират самата нея. Работата им беше наистина на много високо ниво, както забелязаха и зрителите.

Самата Стаси първо малко се притесни от суперлативите на Гала, но после напълно невъзмутимо си изводи рубриката.

Колкото до Гала, нейното стъписване най-вероятно е от факта, че някой в екипа ѝ все още полага усилия наистина да е оригинален и да изненадва зрителите. Напоследък единственото, което интригува публиката на „На кафе“, е колко още могат да заорат в дъното панелистите. Техните коментари и мнения стават все по еднообразни, а всекидневното присъствие в ефира явно е замъглило самооценката им.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!