fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия: Гала се върна 23 години назад във времето

Смесени емоции видяха по лицето на Гала зрителите на Нова телевизия в деня, в който телевизията като явление отбелязва своя международен празник. Причината беше, че продуцентите и редакторите върнаха сериозно времето назад и пуснаха началото на “На кафе” отпреди 23 години на същата дата.

Гала се опита всячески да прикрие чувствата си, но те все пак проличаха. От една страна чертите ѝ издадоха истинска гордост, че е водещата с най-дълга кариера без прекъсване в родния ефир. От друга страна обаче тежестта на годините личеше в погледа ѝ.

Носталгията бързо беше заместена от усмивки, след като екипа припомни, че някога “На кафе” започваше с аеробика. В ролята на тогавашните физкултурници Таня, Краси и Цанко влязоха панелистите Жоро Блажев, Дарко Ангелов и Маги Джанаварова, която в последно време замества Ромина Тасевска. Бързо се оказа, че телевизионната гимнастика не е толкова лесна, колкото изглежда на пръв поглед.

Кристина Патрашкова пък дръпна похвално слово за Гала и нейното телевизионно дълголетие и добави любопитна подробност за магията на малкия екран.

Тя цитира научно изследване, според което хората, които някога са гледали чернобяла телевизия, сънуват в черно и бяло и до днес и това се дължи именно на тази забравена технология.

Възвърнала спокойствието си след лекия шок да се види и чуе като прохождаща водеща, Гала побърза да честити на всички колеги от екипа си, които зрителите не виждат.

“Сам воинът не е воин”, заяви звездата на Нова телевизия, която все още успява да очарова зрителите и се е превърнала в истинска институция за зрителите.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!