fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия: Гала се върна 23 години назад във времето

Смесени емоции видяха по лицето на Гала зрителите на Нова телевизия в деня, в който телевизията като явление отбелязва своя международен празник. Причината беше, че продуцентите и редакторите върнаха сериозно времето назад и пуснаха началото на “На кафе” отпреди 23 години на същата дата.

Гала се опита всячески да прикрие чувствата си, но те все пак проличаха. От една страна чертите ѝ издадоха истинска гордост, че е водещата с най-дълга кариера без прекъсване в родния ефир. От друга страна обаче тежестта на годините личеше в погледа ѝ.

Носталгията бързо беше заместена от усмивки, след като екипа припомни, че някога “На кафе” започваше с аеробика. В ролята на тогавашните физкултурници Таня, Краси и Цанко влязоха панелистите Жоро Блажев, Дарко Ангелов и Маги Джанаварова, която в последно време замества Ромина Тасевска. Бързо се оказа, че телевизионната гимнастика не е толкова лесна, колкото изглежда на пръв поглед.

Кристина Патрашкова пък дръпна похвално слово за Гала и нейното телевизионно дълголетие и добави любопитна подробност за магията на малкия екран.

Тя цитира научно изследване, според което хората, които някога са гледали чернобяла телевизия, сънуват в черно и бяло и до днес и това се дължи именно на тази забравена технология.

Възвърнала спокойствието си след лекия шок да се види и чуе като прохождаща водеща, Гала побърза да честити на всички колеги от екипа си, които зрителите не виждат.

“Сам воинът не е воин”, заяви звездата на Нова телевизия, която все още успява да очарова зрителите и се е превърнала в истинска институция за зрителите.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!