fbpx

Гала се уплаши от Дарко като госпожа

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Актьорът Дарин Ангелов винаги търси провокация още в първите минути от началото на всяко издание на “На кафе”. Вярно е, че предаването държи стабилен рейтинг и гарантира мястото на Гала в ефира. Но ударното начало винаги помага да се задържи аудиторията.

Във вторник сутрин Дарко се появи облечен като жена, по-точно като достолепна госпожа. С грим, перука, подходящи бижута и преправен глас, той се вживя доста в ролята.

Образът му беше нещо средно между Мисис Даутфайър, изиграна от Робин Уилямс и Тутси от едноименния филм, където Дъстин Хофман влиза в образа на жена.

Оказа се обаче, че Дарко Ангелов леко се е престарал. Покрай цялото преобразяване, той си сложил очила с диоптър.

“Сега виждам колко е съвършена всъщност Гала”, заяви актьорът.

“Ужас! Сега ми виждаш всичко по лицето”, уплаши се водещата. Звездата на Нова веднага почна да настоява панелистът да свали очилата и да се върне в мъжки образ.

“Ще си повредиш гласа”, допълни Гала, защото Дарин говореше на висок тон.

Макар на актьора очевидно да му хареса да я жена, той се преобрази в себе си отново. Впечатляващото беше, че това стана точно за една рекламна пауза, което говори много за гримьорите на “На кафе”. Те получиха специална похвала в ефир от Гала за перфектната им работа.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!