fbpx

Гала се отрече от славата: Аз не съм звезда, мен просто ме дават по телевизора

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Безспорната звезда на Нова телевизия Гала направи странно изказване в най-новото издание на “На кафе”. Тя на практика заяви, че славата, която създава телевизията, е фалшива.

Признанието ѝ, което вероятно е шокирало мнозина, беше провокирано от думи в предаването на актьора Георги Кадурин. Той заяви, че не можеш да постигнеш успех в изкуството без труд и подготовка.

“Не можеш изведнъж да заиграеш хубаво. Не можеш и изведнъж – хоп! – да станеш звезда. Ако са те показали по телевизията в един сериал, или ако си в някакво ток шоу, където играеш себе си, ти не си звезда. Ти си човек, който са го показали по телевизията, нищо повече”, заяви актьорът.

 

Дарин Ангелов се трогна много от думите на Кадурин, който се оказа, че като директор на Младежкия театър преди време е първият, който го е назначил на работа. Дарко посочи, че в крайна сметка публиката е тази, която избира артиста и трябват огромни усилия, за да получиш симпатиите ѝ.

“Това, което каза Кадурин е абсолютната истина. Това, че са те показали по телевизията те прави популярен, не и звезда. Артистите са тези, които блестят от сцената с нещо повече от това, че са ги показали по телевизията. Затова, моля, хората, които се показваме по телевизията да сме по-скоро популярни, отколкото звезди”, коментира емоционално и с необичайна за нея сериозност Гала.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!