fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Необичайно започна предаването „На кафе“ в първия ден на седмицата. Вместо обичайния декор, на екрана се появи студиото на друго шоу по Нова телевизия – „Семейни войни“. Водещият Цветомир Иванов – Цецо набързо обясни, че грешка няма и покани водещата Гала.

Тя пък разкри за какво става дума. Студиото на „На кафе“ се мести в новата модерна сграда на Нова телевизия и това ще отнеме цяла седмица. През това време Гала и панелистите ѝ ще водят предаването като гостуват на колегите.

Цветомир Иванов – Цецо отбеляза, че неговото шоу като цяло има хумора като за по-големи зрители, но Гала го успокои, че с присъствието на Дарко, такъв има дори в сутрешното предаване, което се гледа от доста деца.

Гала загатна, че в „На кафе“ в новото студио няма да има големи промени, каквито се очакваха от известно време. Предаването ще си остане със същия познат декор, обясни водещата. Като потвърждение за това, че всичко в него си е същото, сред панелистите отново се върна Юлиан Константинов.

Така слуховете, че предаването на Гала ще продължи с изцяло нов екип скоро, май ще се окажат далеч от истината. Ако Гала реши да преобрази „На кафе“, това вероятно ще се случи от новия сезон наесен. А сега феновете получават същото, което са гледали и до момента, но от различно студио.

Блиц Новини
Градушката остави много убити животни по полето

Кадри Нова ТВ Огромни щети причиниха поредицата от градушки в различни части на страната през миналата седмица. Пострада доста имущество на хората като автомобили, покриви, прозорци. Постепенно възстановяването започна, хората подменят изпочупеното по имотите си. Не са малки и щетите по полето и в градините на хората. Редица насаждения пострадаха, …

Блиц Новини
Мариан Бачев подгонен от НАП за задължения

Снимка профил ФБ Актьорът комик Мариан Бачев е получил уведомление, че е неизряден платец и трупа задължения. Много хора са изпадали в такава ситуация, някои дори идея нямат, че дължат нещо, докато не се наложи да ползват административни услуги. Той сподели с феновете си в социалната мрежа, че вече е …

Блиц Новини
Иван и Андрей: Защо спира „Фермата“?

Кадри Неофишъл, ютуб Ние се сраснахме с Фермата. Голяма част от зрителите вярват, че това е формат на Иван и Андрей. Той формално не е, но на практика остава такова впечатление. Андрей сподели, че той е бил за продължаване на предаването, но Иван е бил против. В един момент не …

error: Content is protected !!