fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Необичайно започна предаването „На кафе“ в първия ден на седмицата. Вместо обичайния декор, на екрана се появи студиото на друго шоу по Нова телевизия – „Семейни войни“. Водещият Цветомир Иванов – Цецо набързо обясни, че грешка няма и покани водещата Гала.

Тя пък разкри за какво става дума. Студиото на „На кафе“ се мести в новата модерна сграда на Нова телевизия и това ще отнеме цяла седмица. През това време Гала и панелистите ѝ ще водят предаването като гостуват на колегите.

Цветомир Иванов – Цецо отбеляза, че неговото шоу като цяло има хумора като за по-големи зрители, но Гала го успокои, че с присъствието на Дарко, такъв има дори в сутрешното предаване, което се гледа от доста деца.

Гала загатна, че в „На кафе“ в новото студио няма да има големи промени, каквито се очакваха от известно време. Предаването ще си остане със същия познат декор, обясни водещата. Като потвърждение за това, че всичко в него си е същото, сред панелистите отново се върна Юлиан Константинов.

Така слуховете, че предаването на Гала ще продължи с изцяло нов екип скоро, май ще се окажат далеч от истината. Ако Гала реши да преобрази „На кафе“, това вероятно ще се случи от новия сезон наесен. А сега феновете получават същото, което са гледали и до момента, но от различно студио.

външна реклама


БТВ
Уличи се сама: Извършена е кражба в „Сървайвър“

кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в „Сървайвър“, извършителката сама се издаде Участниците в отминалия сезон на “Сървайвър” изглежда още не могат да се отърсят от емоциите в предаването. Поне това пролича от интервюто на двама от тях – Татяна и Едис с Диана Любенова по bTV. Певицата, която …

Блиц Новини
Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж

кадри bTV: Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж Братя Аргирови спретнаха на Натали Трифонова в ефир нещо необичайно, което на български език си има точното название – сгледа. Двамата естрадни ветерани доведоха в студиото красивия млад главен диригент на Русенската опера Димитър Косев. Поводът беше предстоящ техен концерт …

Блиц Новини
Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам

Кадри: Фейсбук: Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам Грозна сцена е запечатана по време на партито за рождения ден на Валерия от „Ергенът“. При поднасянето на тортата си Евгени Генчев се доближава до нея, но тя му казва нещо, което се чува като „Махни се“. Той обаче …

error: Content is protected !!