fbpx

Гала се ядоса на коментари за богатството ѝ и къщата като гимназия

Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Инстаграм/Гала

Водещата на „На кафе“ е известна със способността си набързо да „строява“ панелистите си, когато се наложи. Понякога обаче ситуацията излиза извън контрол и те се обръщат срещу нея, поставяйки я в неудобно положение. Така стана и във вторник, когато мъжете в екипа сякаш се бяха наговорили да се майтапят с богатството на шефката си и мащаба на къщата ѝ.

Писателят Жоро Блажев например заяви, че иска да живее в колибка в двора на Гала и да работи нещо в градината. Певецът Юли Константинов пък обясни, водещата имала предопределеност да е богата, защото имала такива черти на лицето.

Актьорът Дарин Ангелов, който от самото начало доста ядоса Гала с карикатурната имитация на Веско Маринов, също пусна бъзици за етажността на дома на водещата.

„Стига! Хората ще си помислят наистина, че къщата ми е някаква гимназия! Това е малка къща“.

Така развика се тя, когато шегите взеха да преминават границата. Гала каза това, тъй като е пускала много видеа и по телевизията, и в социалните мрежи от красивия си дом и всеки сам може да прецени шири ли се или се свива в него.

Последното видео, което Гала и Стефан пуснаха от своята обител, може да даде доста ясна представа за стандарта на голямата звезда на Нова.

На него се вижда как Гала е докарала фитнеса заедно с прочутия инструктор вкъщи. Става въпрос за Ванко от „Сървайвър“, който е любимия фитнес гуру на много родни знаменитости. От кадрите си вижда, че Гала и Стефан могат да си позволят пълноценна тренировка с гири и подскачане в домашна обстановка и с красива гледка.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!