fbpx
БГ звезди

Кадри: Инстаграм, С Рачков всичко е възможно

Гала се вплете в страстна целувка с любимия си Стефан в анонса за шоуто на Димитър Рачков.

Вероятно водещата иска да покаже колко силна е любовта им, макар и честото й кокетничене с млади гости в ефира на телевизията.

външна реклама

Гала и Димитър Рачков са две от най-популярните лица на телевизионния екран. В личния живот те са много близки приятели и дори наскоро 55-годишната плевенчанка бе поканена на половинвековния юбилей на бургаския актьор.

Оказа се, че водещата иска да стигне по-далеч. Тя призна, че желанието й е да пее песента „Бяла роза“ на сватбата на шоумена. Това признание Гала направи в промоклипче за предаването „С Рачков всичко е възможно“, на което ще гостува тази събота. Думите й са в отговор на въпрос за това кое е най-невъзможното нещо, което е готова да направи за бургазлията. На този етап комикът не е обявявал, че ще се жени. През 2018-а той се раздели с дългогодишната си половинка Мария Игнатова, а сега до него е Анита, която е само на 23.

Освен Гала, в шоуто в събота ще бъде и любимият мъж в живота й Стефан.

Той също отговори на въпроса какво невъзможно е готов да направи за водещия. Бизнесменът сподели, че с Димитър споделят обща страст и е готов да стане в 3 ч. през нощта и да пътува 3-4 часа с него, за да си изкарат един хубав ден заедно.

От анонсите става ясно, че в събота на екран в предаването ще видим още актьорите Герасим Георгиев-Геро, Борислав Захариев-Боби Турбото, Станимир Гъмов, Явор Борисов, Петьо Петров-Шайбата и Петър Калчев.

„С Рачков всичко е възможно“ по „Нова телевизия“ се радва на доста висок рейтинг сред зрителите. В него популярни личности участват в различни забавни игри, дирижирани именно от Димитър Рачков.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!