fbpx

Гала претърпя инцидент с колата на път за работа

Блиц Новини

кадър Нова телевизия

Все по-съмнителна стават динамичните отношения между Гала и актьора Дарин Ангелов, както в ефира, така и извън него. Тази сутрин двамата учудиха колегите си и зрителите, като се появиха заедно и със закъснение за началото на „На кафе“ по Нова телевизия.

Двамата влетяха задъхани в студиото две минути след началото на предаването, а Гала набързо даде обяснение, което не прозвуча особено правдоподобно.

„Закъсах с колата, попаднах в дупка и се обадих на Дарко да ме вземе“, заяви водещата. През това време актьорът си мълчеше, пиеше вода и се правеше на леко разсеян.

Панелистите пък веднага започнаха с подмятанията, че ситуацията е съмнителна. Те не спестиха на Гала въпроса защо се е обадила точно на Дарин да я докара на работа. „Защото знам, че идва по-късно“, отговори Гала и дръпна набързо една критика на колегите си. „Вкарахте интрига, когато няма за какво“, троснато ги скастри шефката им.

Дали между Дарин Ангелов и Гала наистина има нещо или всичко е постановка? Разбира се, отговорът на този въпрос остава скрит за зрителите.

Интересно е обаче, че Гала и Дарко се появиха в ефир напълно готови за предаването – облечени и гримирани, като трябваше само да им сложат микрофоните. Напълно вероятно е водещата и панелистът нарочно да предизвикват слухове за отношенията си, за да събудят интереса на зрителите и жълтите медии.

външна реклама


БГ звезди
Появи се снимка от спалнята на Натали Трифонова и пощури България

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Снимка от спалнята с Натали Трифонова бе достатъчна, за да промени напълно деня на хиляди български мъже Синоптичката и водеща на светско предаване по bTV Натали Трифонова винаги е била като магнит за мъжките очи. Не по-малка предизвикателство са нейните снимки в социалните мрежи за тези, които …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева не издържа пред Милица: Майка ми си отиде в ръцете ми

Кадри: БТВ Изключително емоционално премина гостуването на Милица Гладнишка в предаването „Животът по истински случай“ в ефира на БТВ, с водещ нейната колежка Алекс Сърчаджиева. Актрисата разказа за много загуби в семейството й, които са я водили до големи сривове. Първата загуба преживява през 2007 г., когато губи баща си. …

Блиц Новини
Пам от Ергенът: Габи и Елисавета прекалиха

Кадри БТВ Пламена е една от най-коментираните участнички в романтичното риалити „Ергенът“ както вътре от участничките, така и сред зрителите. Тя е единствената дама в шоуто, която не влиза в рамки и стереотипи на така нареченото модерно течение сред фолк средите и инфлуенсърите. Наднорменото тегло и липсата на силикони и …

error: Content is protected !!