fbpx

Гала претърпя инцидент с колата на път за работа

Незабавни статии

кадър Нова телевизия

Все по-съмнителна стават динамичните отношения между Гала и актьора Дарин Ангелов, както в ефира, така и извън него. Тази сутрин двамата учудиха колегите си и зрителите, като се появиха заедно и със закъснение за началото на „На кафе“ по Нова телевизия.

Двамата влетяха задъхани в студиото две минути след началото на предаването, а Гала набързо даде обяснение, което не прозвуча особено правдоподобно.

външна реклама

„Закъсах с колата, попаднах в дупка и се обадих на Дарко да ме вземе“, заяви водещата. През това време актьорът си мълчеше, пиеше вода и се правеше на леко разсеян.

Панелистите пък веднага започнаха с подмятанията, че ситуацията е съмнителна. Те не спестиха на Гала въпроса защо се е обадила точно на Дарин да я докара на работа. „Защото знам, че идва по-късно“, отговори Гала и дръпна набързо една критика на колегите си. „Вкарахте интрига, когато няма за какво“, троснато ги скастри шефката им.

Дали между Дарин Ангелов и Гала наистина има нещо или всичко е постановка? Разбира се, отговорът на този въпрос остава скрит за зрителите.

Интересно е обаче, че Гала и Дарко се появиха в ефир напълно готови за предаването – облечени и гримирани, като трябваше само да им сложат микрофоните. Напълно вероятно е водещата и панелистът нарочно да предизвикват слухове за отношенията си, за да събудят интереса на зрителите и жълтите медии.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Следете всеки ден във Vihrogon.bg най-интересните и уникални истории от България и света.

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
БГ звезди
Помляха Патрашкова заради снимка гушната с Мутафчийски

Кадър: Кристина Патрашкова, Инстаграм Популярната журналистка Кристина Патрашкова развълнува мрежата със снимка, която пусна в своя инстаграм профил. На нея тя е с бившия ръководител на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса у нас ген. Венцислав Мутафчийски. Оказа се, че двамата са добри приятели, а кадърът е от коктейл …

БГ звезди
Александра и бившият на Джулиана Гани влязоха в „Матрицата“

Кадри: Инстаграм Александра Гърдева и Илиян Найденов Двама от най-одумваните хора в България в последните месеци публикуваха уникален кадър в своите профили в Инстаграм. Става дума за участничката в „Ергенът“ Александра Гърдева и бившият приятел на Джулиана Гани – Илиян Найденов, който дълго време бе на централно място в медиите …

На кафе
Дарко обсебва „На кафе“ и измества Гала

кадър Нова телевизия Дарин Ангелов все повече се превръща в централна фигура в предаването на Гала „На Кафе“. Някои дори смятат, че актьорът може да се превърне в неин наследник там. външна реклама Приключилото шоу за имитации „Като две капки вода” изпрати актьорът Дарин Ангелов на върха на славата му …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!