fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия: Гала пръсна ризката в ефир, каза си всичко за нея и Дари

Без актьорът Дарин Ангелов поне половината предаване на Гала пропада.

Този извод вече правят много зрители, включително и близки на вечната звезда на Нова телевизия.

Водещата сама сподели това в „На кафе“, след като ден по-рано Дарко имаше почивен ден и не се появи в ефир.

Гала разказа, че е била подложена на кръстосан разпит от приятелки и познати, които веднага са поискали да знаят защо го няма любимеца им.

Те също така разпитали Гала за взаимоотношенията и с актьора, дали в караниците и флиртовете им в ефир има нещо истинско или всичко е само едно голямо театро.

На Гала ѝсе наложи да обясни в ефир, че не наказва Дарин и когато той отсъства, това е заради негови ангажименти.

Тя допълни също, че пиперливите закачки между тях не трябва да се приемат на сериозно.

„Да, ама мен един ден ме нямаше и ти дойде с деколте до пъпа“, отвърна актьорът и Гала така се изчерви.

Това пролича и изпод грима и яркото осветление в студиото.

Думите му си бяха съвсем на място, защото предната сутрин водещата наистина беше облякла един от най-смелите тоалети, с които се е появявала в „На кафе“.

Извън това, Дарин Ангелов за пореден път демонстрира, че макар да е добър актьор и импровизатор, понякога знанията му са доста рехави и объркани.

В предаването се обсъждаше стачката на холивудските сценаристи, което блокира и излъчването на много телевизионни програми в САЩ.

Дарко се сети по този повод за историята с Долтън Тръмбо, американски сценарист и писател от 50-те.

Той жертва на чистката на левите интелектуалци в Америка от този период.

По думите на Дарин Ангелов, тогава в САЩ имало „спорове между републиканци и комунисти“, а човекът, който се е застъпил за Тръмбо и му е дал възможност да напише сценария на великия филм „Спартак“ е Майкъл Дъглас.

Като оставим настрана абсурдното обяснение за американската реалност от времето на Студената война и други неточности, Дарко трябва да е наясно, че става въпрос за друга легенда. За Кърк Дъглас, а не за сина му Майкъл.

Явно обаче тежестта на актьора в предаването на Гала е толкова голяма, че никой от колегите му даже и не направи опит да го коригира.

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

Блиц Новини
Продукцията връща Петър във Фермата

Кадри БТВ Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото. Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да …

error: Content is protected !!