fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия: Гала пръсна ризката в ефир, каза си всичко за нея и Дари

Без актьорът Дарин Ангелов поне половината предаване на Гала пропада.

Този извод вече правят много зрители, включително и близки на вечната звезда на Нова телевизия.

външна реклама

Водещата сама сподели това в „На кафе“, след като ден по-рано Дарко имаше почивен ден и не се появи в ефир.

Гала разказа, че е била подложена на кръстосан разпит от приятелки и познати, които веднага са поискали да знаят защо го няма любимеца им.

Те също така разпитали Гала за взаимоотношенията и с актьора, дали в караниците и флиртовете им в ефир има нещо истинско или всичко е само едно голямо театро.

На Гала ѝсе наложи да обясни в ефир, че не наказва Дарин и когато той отсъства, това е заради негови ангажименти.

Тя допълни също, че пиперливите закачки между тях не трябва да се приемат на сериозно.

„Да, ама мен един ден ме нямаше и ти дойде с деколте до пъпа“, отвърна актьорът и Гала така се изчерви.

Това пролича и изпод грима и яркото осветление в студиото.

Думите му си бяха съвсем на място, защото предната сутрин водещата наистина беше облякла един от най-смелите тоалети, с които се е появявала в „На кафе“.

Извън това, Дарин Ангелов за пореден път демонстрира, че макар да е добър актьор и импровизатор, понякога знанията му са доста рехави и объркани.

В предаването се обсъждаше стачката на холивудските сценаристи, което блокира и излъчването на много телевизионни програми в САЩ.

Дарко се сети по този повод за историята с Долтън Тръмбо, американски сценарист и писател от 50-те.

Той жертва на чистката на левите интелектуалци в Америка от този период.

По думите на Дарин Ангелов, тогава в САЩ имало „спорове между републиканци и комунисти“, а човекът, който се е застъпил за Тръмбо и му е дал възможност да напише сценария на великия филм „Спартак“ е Майкъл Дъглас.

Като оставим настрана абсурдното обяснение за американската реалност от времето на Студената война и други неточности, Дарко трябва да е наясно, че става въпрос за друга легенда. За Кърк Дъглас, а не за сина му Майкъл.

Явно обаче тежестта на актьора в предаването на Гала е толкова голяма, че никой от колегите му даже и не направи опит да го коригира.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!