fbpx

Гала напусна извънредно ефира заради гости от РЗИ

Новини
23
реклама

Снимка профил инстаграм

Екип на РЗИ пристигна в дома на Гала, да да й вземе повторен тест за коронавирус. Тя е под карантина в дома си, след като беше диагностицирана с коронавирус преди около 2 седмици.

Панелистите в предаването й също 10 дни водеха предаването редом с нея от жилищата си, но вече са в студиото. Само Андреа Банда Банда е положителна за коронавирус и се наложи да прекара още дни у дома, пише Флагман.

реклама

Докато течеше дискусия в студиото Гала изведнъж прекъсна всички и каза: „Дойдоха да ми правят нов тест за коронавирус вкъщи. Стискайте палци“, рече тя.

Реакцията на Дарин Ангелов обаче бе крайно комична: „Ама сега ще гледаме как ти бъркат в носа ли?“, запита той, а блондинката остроумно му отвърна с въпрос: „Искате ли да гледате това нещо“.

Гери Малкоданска пък призна, че човек може да изтръпне, като види клечките, които трябва да се пъхнат в носа, за да се вземе проба за ПСР тест. След тези думи Гала остави всички и отиде при екипите на РЗИ.

реклама
loading...

Здраве на Гала!
Дали и при мен вкъщи ще дойде РЗИ като ми изтече карантината след седмица!?!
Само питам…

Да си стои в къщи.
Става вече досадна.
Време е да даде път на млади и способни хора.

Дали и у нас ще дойдат ,ако се разболея ???Аз сигурно и в болница няма да мога да вляза !!!

Какви простотии! РЗИ не влизат в домовете при болните, а и не те вземат натривки от носа и устата. Има затова лаборатории. Че и дошли на гости по време на ефир??Тя не е била болна, като я гледам. Аз съм на домашно лечение и знам какво е. Аман от тая Гала,не й ли е време,да освободи местото за някой млад водещ.

Дали ще дойдат и у нас ,ако се разболея !?Сигурно и в болница няма да мога да вляза !?

Не се усещат тези хора!!Не им ли неудобно да занимават хората с проблемите си пък и да ги правят достояние ……..Нямат мярка!!!

Коя е Гала ,че РЗИ ходи у тях? Значи за нас няма персонал ,ние ще чакаме навън пред кабинетите , докато за такива като нея е възможно….защо? Затова хората протестират…..стига с това очевадно пренебрежение спрямо хората.Има пациенти ,които не могат да си позволят тест ,защото нямат средства , поне да не дразнят хората…..

Ии по други поводи си вика гости често Гала. Аз съм един от тях.

Гаден двоен стандарт аз си чаках пред „Пирогов „-да ми вземат първостепенен тест !

Гаден двоен стандарт аз си чаках пред „Пирогов „-да ми вземат първостепенен тест !

Пълна простотия.Тая за каква се мисли че ще занимава изнервените и стресирани хора с нея и ония олигофрен Стефан

23 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дойче веле: Водещ експерт прогнозира: Вирусът изчезва до идната есен

реклама Снимка pixabay Професор Александър Кекуле сподели своя “работна хипотеза” за това кога пандемията ще приключи: “Ограничаването на заразата ще стане видимо за общество чак между април и юни, след като в началото на годината или най-късно през януари ще започнем да ваксинираме рисковите групи в старческите домове в Германия”, …

Новини
Ева Веселинова обяви щастливо събитие, ще става майка на близнаци

реклама Снимка профил инстаграм Това сподели самата тя с последователите си в профила си в инстаграм. От снимката личи, че щастливото събитие не е далеч. „Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен …

Новини
Галерия: Борисов готви чистка в редиците на ГЕРБ, Караянчева и Пламен Нунев на мушката

реклама Снимка профил ФБ Радикалните промени в партията се налагали заради непоносимостта на хората към някои от популярните муцуни в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират повече негативи, отколкото позитиви. Сред тях били и хора, считани за едни от най-приближените до премиера, пише в новия …