fbpx

Гала напомни на България защо трябва да почитаме Дунев въпреки „Игри на волята“

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Участието на Красимир Дунев в „Игри на волята“ остави доста смесени чувства у зрителите. Според някои олимпийският вицешампион и шеф на федерацията по спортна гимнастика е сринал авторитета си в риалитито. Някои негови действия и думи наистина представиха големият ни гимнастик в доста отрицателна светлина, особено за тези, които не помнят върховете му в спорта.

Гала се постара да припомни защо дори и на сме харесали Дунев в най-гледаното телевизионно състезание, пак му дължим уважение и почит. При гостуването на Краси и дъщеря му Никол в „На кафе“ тя излъчи цялото му съчетание на висилка от олимпиадата. Звездата на Нова телевизия призна, че се е просълзила, като е докоснала до най-скъпото сребро в спорта.

„Тогава за пръв път изпълних 6 прелитания“, припомни Краси Дунев за постижението си, което ще остане завинаги в историята на спорта ни, а и на световната спортна гимнастика.

Гала призна също, че е плакала и на кратките срещи и раздели на Никол и баща ѝ в „Игрите“. Разделени в началото, те така и не се събраха, като дъщерята остана до края на най-гадната територия на риалитото – Чистилището. Никол разказа, че вече оценява и това като високо постижение, макар че така и не влезе официално в реалната непревара.

Никол иска да живее в САЩ

„Беше отвратително, но излязох пораснала. Вече нищо не може да ме бутне“, категорична беше тя.

„Какво ли не правим за децата си…“, въздъхна полуфиналистът в „Игри на волята“ Краси Дунев, който никога не е крил, че е влязъл в предаването само за да може да помогне на дъщеря си да сбъдне една своя мечта.

Изненадващо или не, Никол заяви на Гала, че съжалява, че не живее в САЩ, където е родена. Вероятно за това, че предпочита Америка пред България, има отношение и огромния хейт, който се изля по нея по време на „Игри на волята“. Никол зяви, че вече е по-добре, след като обидите за килограмите ѝ са я докарали почти до депресия.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!