fbpx

Гала коментира клюките за себе си: Преди все ме изкарваха бременна, сега – просто дебела

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Вездесъщата звезда на Нова телевизия Гала се скара на панелистите си, защото шегите им с нейната козметична линия взеха да стават прекалени. Помощниците на водещата на „На кафе“ често споменават различните кремове и балсами, които носят името ѝ. Постепенно обаче те почнаха да говорят за тях все по-иронично и леко да се присмиват на опита на шефката си да стане козметичен магнат.

„Стига!“, това извика Гала на Албена Танева, след като тя стана поредната от екипа, която пусна шегичка по темата. Чаровната дъщеря на телевизионната легенда Иво Танев отдавна има своя рубрика в „На кафе“, но е много вероятно да вземе вакантното място на панела, който се оголи след трансфера на Ромина Тасевска в „Съдебен спор“.

Албена давала кърмата си за лекарство на други хора

Въпреки че беше в добро и свежо настроение, Гала хвърли лек упрек и към екипа зад кадър, който подбира темите в предаването. Изведнъж в „На кафе“ се върнаха теми като използването на кърмата като лек за различни болести. Заради подобни сюжети Гала беше атакувана остро преди години, когато в предаването ѝ се обсъждаха доста спорни практики, като например уринотерапията.

Именно Албена отвори темата за кърмата и сподели, че тя е полагала не само на себе си, а и на други хора със собственото си майчино мляко. Поводът за тези откровения бяха признанията на Серина Уилямс, че правила същото и така се справяла с кожни проблеми.

Преди това пък в предаването се говореше за това, колко е гадно на една жена да се честити бременността, когато тя всъщност е просто напълняла.

„Абе други теми освен бременност и кърма няма ли?“, сопна се Гала, след като усети, че пак може да си навлече гнева на зрителите.

Водещата обаче не пропусна да спомене, че и за нея се е носил слух, че е бременна.

„Преди говореха, че съм бременна, сега съм си просто дебела“, каза леко троснато Гала, на която отдавна ѝ е писнало да се кахъри от подобни коментари и клюки за себе си.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!