fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Гала изчезна внезапно, съсипаха всичко след нея

Къде е Гала? Този въпрос все по-настойчиво задават нейните фенове, след като тя изчезна от екрана на Нова телевизия. Без никакво обяснение тя не се появи в студиото на „На кафе“ в четвъртък сутрин.

Така „добро утро“ на зрителите каза не звездната водеща, а първата по старшинство панелистка в предаването Кристина Патрашкова.

Журналистката и колегите ѝ не дадоха никакво конкретни обяснения за отсъствието на Гала.

Патрашкова каза само, че нещо подобно се е случвало в историята на „На кафе“ само няколко пъти, които могат да се изброят на пръстите на едната ръка.

В почти уникалната ситуация тя, Дарко, Ромина, Жоро и Юли се опитаха да забавляват зрителите, кой колкото може.

По веселия тон на панелистите и останалите хора в екипа се разбра, че каквото и да се е случило със звездата на Нова телевизия, то вероятно не е чак толкова сериозно.

В края на предаването готвачите шеф Светлана Илиева и победителят в „Хелс Китчън“ Станислав специално поздравиха от екрана Гала и пожелаха да се връща по-бързо.

Много вероятно е водещата да е пропуснала предаването заради физическа травма.

Гала се оплака преди време в ефир, че се е претоварила физически.

Много вероятно водещата да се е сецнала или разтегнала, което вероятно изисква и медицинска намеса.

Каквато и да е причината водещата да отсъства, едно се разбра със сигурност – без Гала предиобедния блок на Нова телевизия не става за нищо.

Каквито и опити да правиха да бъдат интересни панелистите, те все удряха на камък.

Най-много от това пострада имиджа на Ромина Тасевска, която се впусна да обяснява разни странни теории за мъжката красота.

Бившата мис България заяви, че мъжете трябва да мяукат като упражнение за да получат „погледа на ловеца“, който бил много привлекателен за жените.

После Роми добави, че освен това мъжете могат да си блъскат лицето в нещо твърдо, че да получат по-изразителни черти.

Писателят Жоро Блажев, който минава за един от най-интелигентните в екипа, не издържа и буквално се подигра на колежката си.

Той изрично обърна внимание, че Гала може и да я няма, но това не е повод да се съсипва реномето на предаване с над 20 годишна история.

Което всъщност е доста относително за предаването като „На Кафе“.

Достатъчно е да припомним, че именно Гала събираше преди време в ефир съмнителни лечители, които да учат зрителите на уринотерапия и даваше меко казано противоречиви съвети на хората за живота и здравето им.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!