fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия

С наближаването на Св. Валентин Гала и панелистите ѝ взеха да забравят, че ги гледат и деца и все повече се държат сякаш „На кафе“ е късно вечерно шоу. Разговорите уж се въртят около любовта, но някак все се обсъждат предимно плътските наслади.

Покрай деня на влюбените панелистите и в частност Дарко Ангелов не спират да говорят и за този, който го предхожда. 13 февруари е рожденият ден на шефката. Тогава Гала става навършва 57.

Гала привидно скромничи по този повод и уж не иска да се споменава личния ѝ празник в ефир. Когато обаче това е съпроводено с комплименти колко добре изглежда за възрастта си, тя бързо се разтапя в блага усмивка. Подмазването на Дарко явно не я дразни, след като в петък сутрин тя позволи актьорът дори да я целуне.

Гала се изкара скромна за предстоящото празнуване, като заяви, че на рождения си ден няма да дойде на работа, защото не иска да е център на внимание, а на Св. Валентин ще си е вкъщи, за да гледа началото на новия сезон на „Един за друг“. Естествено, никой не вярва особено на приказките ѝ, особено след като само ден по-рано каза, че си чака подаръците за всички празници и посъветва мъжете да не се скатават.

Пиперливата тематика в „На кафе“ в петък обаче стигна върха си, когато в студиото влезе Нина Николина, която се беше подготвила подробно с примери от „блажния фолклор“. Това название носят българските народни приказки, песни, гатанки и т.н., които са понякога с откровено нецензурно съдържание.

Макар певицата да спести най-скандалните примери на умотворенията на народния гений, Гала и редакторите се застраховаха с червена точка, че съдържанието е само за пълнолетни. Естествено това беше по-скоро символично, а появата на знака по-скоро само е изкушила зрителите да увеличат звука.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!