fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Гала и Ромина оправдаха изневярата

Емоционалното прощаване на екипа на “На кафе” с Ромина Тасевска, която вече ще води предаването “Съдебен спор” продължава цяла седмица.

Панелистката на Гала изживява щастливо последните дни в компанията на колегите си и става все по-провокативна и интересна, загрявайки за новата си позиция.

Амбицията на Роми достигна връхна точка в четвъртък. Тя реши да докаже, че старата теория, че мъжете изневеряват, защото имат инстинкта на първобитните ловци и природата ги подтиква да преследват нови и нови “завоевания”, не е вярна.

Съпругата на Дарко Тасевски цитира нова теория на археолозите, че в праисторически времена всъщност жените са били ловците. Те са преследвали и убивали “едър добитък”, както се изрази Ромина. “Мамути, саблезъби тигри и какво ли още не”, това ловували древните жени според футболната съпруга. Естествено, теорията ѝ не срещна особена подкрепа от мъжете на панела.

“Не сме били заровени там да готвим и да събираме плодчета, ние сме се били наред с вас, че дори и повече”, настоя Ромина Тасевска. “И мноого, мнооого години по-късно отвоно се променят нещата и скоро вие ще се въртите около печките”, допълни Гала. Да не остане по-назад, Кристина Патрашкова добави, че археолозите доказали, че древните жените не само били по-добрите ловци от мъжете, а били и техни инструктори в лова.

Мъжете от „На кафе“ пращат Криси Патрашкова на лов за мамути

“Е, защо тогава няма романи за Винетутка или Робин Худка”, намеси се веднага актьорът Дарин Ангелов. “Защото докато сте си стоели в пещерите и сте си драскали по стените, сте започнали и да пишете истории, в които вие имате водещата роля”, сряза го Гала.

“Щом вие сте били по-добрите ловци, значи ние сме били по-добрите родители”, отвърна хитро Жоро Блажев и накара колежките си му буквално да ревнат срещу него.

“Много ми е интересно как жена, която се страхува от паяци или хлебарки, са ловували. Ще повярвам, като видя как Криси Патрашкова убива мамут с перлено копие”, добави инфлуенсърът.

“Поемете ролята на родители сега, ние ще поемем ролята, с която вие се оправдавате. Ще ви завладяваме и след това следващия и следващия мъж с оправданието, че това ни е в природата”, сложи край на спора Гала.

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

Блиц Новини
Рая Пеева мечтае за бебе

Кадри Нова ТВ Рая Пеева е актриса, която набира все по-голяма популярност с работата си, а не само като партньорка на Явор Бахаров. За най-съкровените си мечти и това, което се крие зад фасадата разказа пред Мариан Станков – Мон дьо.   В живота много искам да се видя като …

error: Content is protected !!