fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Гала и Ромина оправдаха изневярата

Емоционалното прощаване на екипа на “На кафе” с Ромина Тасевска, която вече ще води предаването “Съдебен спор” продължава цяла седмица.

Панелистката на Гала изживява щастливо последните дни в компанията на колегите си и става все по-провокативна и интересна, загрявайки за новата си позиция.

Амбицията на Роми достигна връхна точка в четвъртък. Тя реши да докаже, че старата теория, че мъжете изневеряват, защото имат инстинкта на първобитните ловци и природата ги подтиква да преследват нови и нови “завоевания”, не е вярна.

Съпругата на Дарко Тасевски цитира нова теория на археолозите, че в праисторически времена всъщност жените са били ловците. Те са преследвали и убивали “едър добитък”, както се изрази Ромина. “Мамути, саблезъби тигри и какво ли още не”, това ловували древните жени според футболната съпруга. Естествено, теорията ѝ не срещна особена подкрепа от мъжете на панела.

“Не сме били заровени там да готвим и да събираме плодчета, ние сме се били наред с вас, че дори и повече”, настоя Ромина Тасевска. “И мноого, мнооого години по-късно отвоно се променят нещата и скоро вие ще се въртите около печките”, допълни Гала. Да не остане по-назад, Кристина Патрашкова добави, че археолозите доказали, че древните жените не само били по-добрите ловци от мъжете, а били и техни инструктори в лова.

Мъжете от „На кафе“ пращат Криси Патрашкова на лов за мамути

“Е, защо тогава няма романи за Винетутка или Робин Худка”, намеси се веднага актьорът Дарин Ангелов. “Защото докато сте си стоели в пещерите и сте си драскали по стените, сте започнали и да пишете истории, в които вие имате водещата роля”, сряза го Гала.

“Щом вие сте били по-добрите ловци, значи ние сме били по-добрите родители”, отвърна хитро Жоро Блажев и накара колежките си му буквално да ревнат срещу него.

“Много ми е интересно как жена, която се страхува от паяци или хлебарки, са ловували. Ще повярвам, като видя как Криси Патрашкова убива мамут с перлено копие”, добави инфлуенсърът.

“Поемете ролята на родители сега, ние ще поемем ролята, с която вие се оправдавате. Ще ви завладяваме и след това следващия и следващия мъж с оправданието, че това ни е в природата”, сложи край на спора Гала.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!