fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Гала и Лора ги няма в ефир, има катастрофа

Цялата Нова телевизия изтръпна тази сутрин, защото програмата ѝ беше на косъм да се провали. Точно в края на сутрешния блок на Никулден водещите му Мира Иванова и Виктор Николаев установиха, че колегите, които трябва да продължат програмата. Стресиращата за всички в телевизията ситуация стана толкова непечена, че те завършиха „Здравей, България“ с предупреждение.

Виктор Николаев предупреди, че Гала може да не стигне навреме до студиото, същото може да се случи и с водещата на Нова нюз Лора Инджова. Причината е катастрофа. Пътният инцидент, който за щастие завърши без жертви, блокира напълно столичния бул. „Александър Малинов“.

 

„В „На кафе“ са голям панел, ще се оправят“, коментира Николаев и позна. Предаването беше открито от Кристина Патрашкова, защото Гала още не беше пристигнала. Тя се появи все пак, при това точно навреме, защото Дарко Ангелов беше почнал да импровизира стихчета от рода: „Гала закъсняла, щото много спала, понеже се раздала…“ и т.н.

Глупостите му бяха прекъснати от Гала, която набързо разказа каква е ситуацията. „Един час закъснях, можех да отида да взема един шаран“, тюхкаше се водещата. Тя каза, че от много напрежение да мине така и не видяла точно каква е катастрофата. „Помислих си да тръгна пеша, но беше далеч“, коментира Гала.

Колегите ѝ предположиха, че ако хората са я били разпознали, може би са щели да я оставят да мине по-бързо. „Задръстването беше такова, че линейките едва минаха“, отвърна водещата.

Лора Инджова, която също е била в тапата, също успя да стигне на време до работа, за да седне в стола на водещия по Нова телевизия. Въпреки стресиращата ситуация, програмата на Нова телевизия продължи без щети.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!