fbpx

Гала и екипът й се подиграха с изборите

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот.

Актрисата Здрава Каменова, която напоследък е зачислена като комика на шоуто в отсъствието на Дарин Ангелов, кой знае защо реши да се подиграе с това, как гласуват жените.

външна реклама

Очевидно тя не беше успяла за да измисли нещо кой знае колко оригинално, затова се хвана за „вечните“ похвати на българската телевизионна комедия – имитация на пенсионерка, ромка и т.н.

Доколко познатата до втръсване формула „да стане смешно“ е проработила в този случай, могат да кажа единствено зрителите.

Факт е обаче, че при ниската избирателна активност на последните избори, да се осмиват избирателите, които все пак са си направили труда да отидат до секциите, едва ли е най-отговорната позиция. Още повече, когато водеща като Гала, която сама осъзнава влиянието си над зрителите, заявява пълното си безразличие по темата. Тя заяви, че все пак е гласувала, по-скоро по навик и от нямане какво да прави.

„Мислех да не гласувам, вече ми дойде до тука! То избор след избор, избор след избор… Ама викам, айде, ще гласувам“, така се изказа Гала за вота, който не само е право, но и задължение на всеки български гражданин по закон.

Докато Здрава Каменова се подиграваше с говора и поведението на възрастните и хората от малцинствата, панелистите на Гала пък се държаха инфантилно. На съвсем истинска машина за гласуване те си играеха инфантилно на избори, в които в крайна сметка победи тяхната шефка.

външна реклама
Нова тв
Георги и Фейгин от „Игри на волята“ заминаха далеч от България

Кадри: Инстаграм – Георги Янев и Александра Фейгин Георги Янев и Александра Фейгин се радват на силна любов помежду си след края на „Игри на волята“, става ясно от техни снимки в социалните мрежи. Плувецът и участничката на последната Зимна олимпиада минаха през доста катаклизми, но в момента са много …

БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

error: Content is protected !!