fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Гаф по БТВ тази сутрин: Натали пищи от срам

Новата сутрешна новинарка Полина Мечкуева бързо показа, че няма да се съобразява със „старите кучета“ на дивана на сутрешния блок на bTV. В четвъртък тя предложи в развлекателната част на „Тази сутрин“ меко казано интересен сюжет от интернет, в който е снимана торта за рожден ден на дете. Специалното лакомство трябвало да изглежда като приказна къща-гъбка, но резултатът буди по-различни асоциации у възрастните.

Мечкуева някак много невинно пробута кадрите по време на сутрешната раздумка на екипа.

Всички стиснаха зъби, за да не кажат на какво им прилича тортата.

Само устатият спортен журналист не се сдържа и сподели, че горната ѝ част изглежда смущаващо.

Така аналогията стана очевидна дори за Натали Трифонова.

„Пепииии! Как може… Кой за какво си мисли!“, се разпищя възмутената синоптичка, най-сетне „стоплила“ какво е скандалното в снимката на тортата.

Пак Мечкоева беше в основата на друга забавна ситуация с водещите на „Тази сутрин“. Тя пусна поредица забавни клипчета със смешни котки, с каквито са пълни социалните медии. Реакцията на колегите ѝ обаче беше различна от очакваното. Оказа се, не никой не харесва особено котки.

„Само на видео се радвам на котки“, отсече Мария Цънцарова. Злати Йочев пък директно заяви, че е кучкар и показа нагледно, че котките правели само едно нещо.

„На кучето може да се разчита освен това. Няма предвид, че ще изчисти къщата вместо теб. Просто няма лошотия в характера, докато котенцата…“, добави Цънцарова. Почти сигурно е, че любителите котките ще засипят екипа на „Тази сутрин“ с гневни съобщения и имейли, колко не са прави водещите. Много е вероятно те да са повече и от тези за скандалната торта, която просто не е подходяща дори за шеги в предаване, което претендира, че може да се гледа от всички.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!