fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Гаф на Димо съсипа „Игри на волята“: Стоп кадри го изобличиха

Очевидна несправедливост и грешно отсъждане на победа за Старейшините откриха зрителите на „Игри на волята“.

В най-важната до момента битка за територия в предаването синьото племе получи право на Резиденцията, въпреки че финалният пъзел в изпитанието беше подреден грешно.

Това става очевидно за всички на кадрите, излъчени и повторени по телевизията.

За съжаление обаче колегата на Ралица Паскалева водещият Димо Алексиев не видя грешката и отсъди прибързано победата.

След този скандален гаф на продукцията, много обявиха Димо за антигерой, който е съсипал целия сезон.

Други пък директно заявяват, че това показва колко нагласени са „Игрите“.

Острите реакции са свързани със сигурност с ключовия характер на битката за територия в третата седмица на предаването.

До момента продукцията успя ловко да размеси уж твърдо установените отбори:

Амазонките получиха силен мъжки трансфер в лицето на Цецо и Гатьо; в мъжкия отбор на Гладиаторите да влезе жена; Старейшините успяха да се освободят от най-слабото си звено – леко абсурдния с поведението си Вальо.

Това доста изравни силите и изходът от битката можеше да бъде съвсем различен. Но уви! И разбира се, реакциите е закъсняха:

 

Водещият беше осмян в поредица от миймове, някои доста безпощадни.

Ако не беше този гаф, Димо щеше да е истински герой

Мнозина коментират, че дори и грешката да беше установена навреме, това едва ли щеше да промени съдбата на най-пострадалите от битката – Амазонките. По ирония на съдбата, точно в този епизод Димо Алексиев направи нещо толкова невероятно за тях, че вероятно би бил обявен за истински герой, ако не беше гафа му по-рано.

Отборът на жените беше напълно поразен физически и психически, от факта, че отново ще гладува и ще спи на открито на Дивата река. Димо ги предупреди, че са на път да поставят рекорд по престой там за всички „Игри на волята“.

„Ако още една седмица сте там, ще говоря с кмета. Ще предложа да прекръсти реката на Амазонка“, заяви с подчертано сериозен глас водещият.

Шегата попадна точно в десетката и за секунда съсипаните жени прихнаха да се смеят, припомняйки си, че все пак това е само игра.

За момента „Игри на волята“ не са коментирали по никакъв начин ситуацията с очевидно сгрешения пъзел.

Тепърва ще се разбере дали грешката е станала ясна за екипа още по време на снимките.

Или гафът е останал незабелязан чак до излъчването на предаването.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!