fbpx

Гадателката на Берлускони: Идват нови предсрочни избори

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Внедряването на роботите е настояще и бъдеще. Не мислете, че това ще унищожи човека или ще го надмине. Това каза на представянето на книгата си Теодора Стефанова. Гадателката на Берлускони предвижда, че в бъдеще изкуственият интелект ще има както отговорности, така и права.

Влизаме в Шенген и в еврозоната, обяви Теодора, която цял свят познава като Гадателката на Берлускони. Тя няма прогноза, която да не се е сбъднала.

Всички пречки падат, отговори Теодора на въпрос за приоритетите на страната ни. Още в първите месеци на новата 2024 г. всичко ще се преобърне. Ще видите как Нидерландия и Австрия ще променят позициите си и България ще влезе и в Шенген, и в еврозоната.

Темата за войните в Израел и Украйна също беше засегната по време на дискусията. Теодора дава своята прогноза и за политическата ситуация в страната.

Живеем във време на два конфликта Русия-Украйна и Израел-Палестина, който е много по-опасен бих казала. Този в Украйна е почти в края си.

За политическото бъдеще на България Теодора сподели своето виждане:

Догодина отново сме изправени пред избори, както по света, така и не е изключено предсрочни у нас. Моята прогноза е, че десните ще спечелят. Ще имаме министър-председател жена, това много отдавна съм го казала. Промените са в ход, но няма да успеят да ги довършат. Ще има предсрочни избори и ще се появи ново гражданско движение с много млади хора, голям потенциал, голяма заявка. Минаваме през трудни моменти, но аз съм оптимист. България ще намери лидерите си, сама ще ги избере.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!