fbpx
БГ звезди

кадри: Фейсбук/Яна Маринова: Нечовешко завръщане с крака във въздуха: Яна Маринова изми срама от Капките

Актрисата Яна Маринова напоследък понесе жестоки удари по своята музикалност заради фалшивото пеене в “Като две капки вода” по Нова телевизия.

Каквато и непукистка да е любимката на зрителите, критиките към нея граничат с унижението, а ако знаем нещо за нея, то е, че не понася такова отношение. Вероятно това е причина Яна да пусне видео във Фейсбук, което доказва, че дори и да не може да пее, тя се слива с ритъма, хармонията и мелодията перфектно чрез танца.

Маринова демонстрира в клипа завидно умения в латино танците, като изпълнява с помощта на професионален партньор сложни и на моменти дори опасни фигури.

Тя обаче се справя отлично със сложната хореография, която е доста предизвикателна.

Както става ясно от обяснението към видеото, то всъщност е доста старо, поне на 5 години. Танцът е от филма “Привличане”, който излезе на екран през 2018 година.

“Много често ме питат дали наистина танцувам аз във филма “Привличане” , ето видео, когато тепърва учехме танца с Атанас Месечков , който е и танцов хореограф на лентата.

Е, тук още не правим основната поддръжка във въздуха, която изпълняваме във филма, но след доста мои опити и тежка контузия, която причиних на Наско,

успяхме да изпълним това опасно съчетание, което можете да видите, ако гледате “Привличане”, това пише Яна Маринова по повод изпълнението си.

Старо или не, видеото предизвика истински фурор сред хилядите фенове на актрисата.

То е поредното ярко доказателство, че разчитайки на много работа, Яна Маринова стига до резултати, които остават недостъпни за много нейни колеги.

 

Наскоро тя говори отново за латино музиката и танците като голяма нейна страст, която и помага да се справя с мрачните настроения и състояния, които не са ѝ чужди, като на всеки истински артист. Лайковете се сипят под публикацията ѝ в социалната мрежа като истински порой.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!