fbpx
БГ звезди

кадри: Фейсбук/Яна Маринова: Нечовешко завръщане с крака във въздуха: Яна Маринова изми срама от Капките

Актрисата Яна Маринова напоследък понесе жестоки удари по своята музикалност заради фалшивото пеене в “Като две капки вода” по Нова телевизия.

Каквато и непукистка да е любимката на зрителите, критиките към нея граничат с унижението, а ако знаем нещо за нея, то е, че не понася такова отношение. Вероятно това е причина Яна да пусне видео във Фейсбук, което доказва, че дори и да не може да пее, тя се слива с ритъма, хармонията и мелодията перфектно чрез танца.

Маринова демонстрира в клипа завидно умения в латино танците, като изпълнява с помощта на професионален партньор сложни и на моменти дори опасни фигури.

Тя обаче се справя отлично със сложната хореография, която е доста предизвикателна.

Както става ясно от обяснението към видеото, то всъщност е доста старо, поне на 5 години. Танцът е от филма “Привличане”, който излезе на екран през 2018 година.

“Много често ме питат дали наистина танцувам аз във филма “Привличане” , ето видео, когато тепърва учехме танца с Атанас Месечков , който е и танцов хореограф на лентата.

Е, тук още не правим основната поддръжка във въздуха, която изпълняваме във филма, но след доста мои опити и тежка контузия, която причиних на Наско,

успяхме да изпълним това опасно съчетание, което можете да видите, ако гледате “Привличане”, това пише Яна Маринова по повод изпълнението си.

Старо или не, видеото предизвика истински фурор сред хилядите фенове на актрисата.

То е поредното ярко доказателство, че разчитайки на много работа, Яна Маринова стига до резултати, които остават недостъпни за много нейни колеги.

 

Наскоро тя говори отново за латино музиката и танците като голяма нейна страст, която и помага да се справя с мрачните настроения и състояния, които не са ѝ чужди, като на всеки истински артист. Лайковете се сипят под публикацията ѝ в социалната мрежа като истински порой.

Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

Блиц Новини
Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи

Кадър Фейсбук: Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи Братята Халваджиян са едни от най-успелите българи. Те са символ на успеха. Макар и доста критикувани в социалните мрежи резултатите им са безпорни. Топ предаванията по гледаемост в българския ефир и по БТВ и по Нова тв …

error: Content is protected !!