fbpx
БГ звезди

кадри: Фейсбук/Яна Маринова: Нечовешко завръщане с крака във въздуха: Яна Маринова изми срама от Капките

Актрисата Яна Маринова напоследък понесе жестоки удари по своята музикалност заради фалшивото пеене в “Като две капки вода” по Нова телевизия.

външна реклама

Каквато и непукистка да е любимката на зрителите, критиките към нея граничат с унижението, а ако знаем нещо за нея, то е, че не понася такова отношение. Вероятно това е причина Яна да пусне видео във Фейсбук, което доказва, че дори и да не може да пее, тя се слива с ритъма, хармонията и мелодията перфектно чрез танца.

Маринова демонстрира в клипа завидно умения в латино танците, като изпълнява с помощта на професионален партньор сложни и на моменти дори опасни фигури.

Тя обаче се справя отлично със сложната хореография, която е доста предизвикателна.

Както става ясно от обяснението към видеото, то всъщност е доста старо, поне на 5 години. Танцът е от филма “Привличане”, който излезе на екран през 2018 година.

“Много често ме питат дали наистина танцувам аз във филма “Привличане” , ето видео, когато тепърва учехме танца с Атанас Месечков , който е и танцов хореограф на лентата.

Е, тук още не правим основната поддръжка във въздуха, която изпълняваме във филма, но след доста мои опити и тежка контузия, която причиних на Наско,

успяхме да изпълним това опасно съчетание, което можете да видите, ако гледате “Привличане”, това пише Яна Маринова по повод изпълнението си.

Старо или не, видеото предизвика истински фурор сред хилядите фенове на актрисата.

То е поредното ярко доказателство, че разчитайки на много работа, Яна Маринова стига до резултати, които остават недостъпни за много нейни колеги.

 

Наскоро тя говори отново за латино музиката и танците като голяма нейна страст, която и помага да се справя с мрачните настроения и състояния, които не са ѝ чужди, като на всеки истински артист. Лайковете се сипят под публикацията ѝ в социалната мрежа като истински порой.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!