fbpx

Фризьор подстригва клиентите си онлайн

Новини
реклама

Снимка pixabay

Пандемията от коронавирус направи много хора креативни. За да оцелеят намират нови начини да спасят бизнеса си от фалит.

Собственик на фризьорски салон във Велре, в нидерландската провинция Лимбург, измисли иновативен начин да поддържа прическите на клиентите си през пандемията – подстригва ги по интернет, съобщи сайтът Недерланд таймс.

„Трябва да измислиш нещо, за да имаш някакви приходи. Иначе няма да издържа дълго“ – призна Тибо Висчедек пред местното радио 1 Лимбург, пише Дарик.

Все повече клиенти се записват за подстригване по интернет. Това не е толкова абсурдно, колкото звучи, но е необходим асистент. Клиентът получава пакет с необходимите материали по пощата. В уговорения час фризьорът дава инструкции за всяко движение по видеовръзка, като прави демонстрация на кукла.
„Наистина е приятно да видиш колко ентусиазирани са хората – добави фризьорът. – Те се захващат с подстригването и им е приятно.

Фризьорът не прави виртуалните сеанси само за забавление. Професионалната асоциация на фризьорите в Нидерландия предупреди, че скоро много професионалисти от този бранш ще банкрутират.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Храните у нас стигнаха рекордни цени за последните 5 години

реклама илюстрация Pixabay Храните у нас са  най-скъпи за последните 5 години, кеато цените на повечето продуктите са се вдигнали рекордно в пандемията, предаде Нова телевизия, като цитира данни на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата. Към началото на март най-много са се вдигнали цените на едро при олиото, …

Новини
Доброволец в болницата в Поморие: Хората се влошават буквално за 10 минути

реклама кадър bTV Месеци след като за пръв път влезе в COVID отделението на болницата в Поморие, адв. Веселин Анестиев отново е доброволец, разказа bTV. По време на втората вълна през ноември той затваря кантората, отлага съдебните дела и слага предпазното облекло, за да се грижи за пациентите с коронавирус. …

Новини
Къци Вапцаров с историческо изпълнение в Капките

реклама Кадър Капките, Нова тв Къци Вапцаров превъртя Капките след като влезе в кожата на тийн звездата Майли Сайръс. Той надскочи всички очаквания с невероятното си изпълнение, с което обра овациите дори на заклетия си враг Фънки, предаде Флагман. Черешката на тортата бе моментът, в който Къци скъса бельото си …