fbpx

Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Блиц Новини

Кадри ютуб е социални мрежи

На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. Това накратко е историята й с досега със закона, но самата Дебора отрича това да е било така.

Има голяма вероятност да вляза в затвора. Законът предвижда лишаване от свобода между 1 и 3 години, а изпълнителката е силно притеснена какво ще се случи с 5-годишния й син.

Аз не пия алкохол от почти 6 години. За тези промили аз трябва да се влача. Вечерта изпих 5 чаши вино с приятели, а след това – доста силно приспивателно. Спах 5-6 часа и се качих зад волана, разказва 33-годишната певица. Да, усетих че не ми е добре сутринта, едно такова махмурлийско, но исках да си свърша нещата и да се прибера да си почивам. Аз изпаднах в шок след удара, станах малко агресивна.

Дебора е категорична, че не се е качила зад волана пияна, а просто организмът й по-бавно разгражда спиртните напитки. „От 4 месеца пия лекарства срещу паник атаки и лекарства за епилептични пристъпи, които действат на паник атаките.

Професията ми е такава, че постоянно пътувам, постоянно шофирам, никога не съм си позволявала да се кача пияна зад волана, да застрашавам нечий човешки живот.

Това не е първи скандал около нея. Доста бурни отношения е имала през годините с много хора.

В подкаста „Не съм такъв човек“ Дебора сподели, че ще се опита да обжалва, тъй като не се смята за виновна. Ако бъде осъдена на затвор, няма кой да се грижи за детето й. Освен това има наложена глоба, както ие отнето свидетелството за правоуправление.

 

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!