fbpx

Фитнесите: Прекратете практиката да взимате административни решения, без обективна логика и аргументи

Новини
реклама

Снимка вихрогон.бг

Считаме, че е налице обективна дискриминация на големи групи юридически лица, както в областта на спортните центрове, така също и в областите на операторите на заведения за хранене в страната.

Българската асоциация за здраве и фитнес (БАЗФ) подкрепя Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) в искането им за публичен дебат с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов, съобщиха от организацията, пише Пловдив 24.

 

Изразяваме категорично несъгласие със създаване на негативен имидж на отделни сектори от националната ни икономика и в частност – на сектор Спорт и здраве, чрез непрекъснато внушаване в обществото на страх от посещението на спортните обекти. Сред нашите членове се създава впечатлението, че се води целенасочена война със сектор Здраве и спорт – след като месеци наред ни бе отнета възможността да работим, без да сме получили адекватна помощ, сега тече активно саботиране на усилията ни да заработим що-годе ефективно.

БАЗФ имаше възможност неведнъж да цитира и да Ви информира за изследвания на международни университети и учени, които ясно показват изключително ниски нива на риска при посещение на спорни центрове.

В тази връзка, след проведени разговори и по настояване на нашите членове – засегнати представители на сектора – настоятелно се обръщаме към Вас, да се прекрати практиката за взимане на административни решения касаещи икономически сектори от националната икономика, без обективна логика и аргументи!

В интерес на икономическата и социална политика, която Българското правителство прокламира да провежда, и в интерес на обективната истина, каним управляващия Министерство на здравеопазването – проф д-р Костадин Ангелов, на публичен дебат относно логиката на управленските му решения, така също и в лично качество да посети произволно избрани спортни центрове измежду нашите членове, за запознаване с мерките, които са въведени, и направените за тази цел инвестиции!

Отново подчертаваме научно обоснованите /широки/ изследвания на местата, в които се осъществява физическа активност в Европа, ясно показващи че това са едни от най-безопасните места, подкрепено и от Шефилдския университет, показващо нива на допуснати заразявания от 0.78 на 100 000 посещения.

Считаме, че следва да дадете възможност за аргументиране от наша страна и подпомагане взимането на адекватни управленски решения чрез конструктивен диалог!

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Министър Ангелов: В европейските страни все по-често се говори за т.н. „български модел“ за справяне с пандемията

реклама Кадър видео Нова ТВ Той призна, че липсата на ваксини в момента е проблем за целия свят, но заяви, че българската държава няма да позволи която и да е фирма производител, колкото и мощна да е тя, дори за секунда да си помисли, че може да пренебрегва българските граждани. …

Новини
След земетресенията в Гърция 900 къщи ще бъдат съборени

реклама Снимка pixabay Земетресенията в сряда и четвъртък с магнитуд 6,3 и 5,9 са повредили стотици сгради в селата Лариса, Еласона, Тирнавос и Фаркадона. Ранени са 11 души.Те оставиха необитаеми около 900 къщи, съобщиха гръцките медии, цитирани от БНТ. Вторичните трусове продължават да предизвикват страха на останалите без дом хора. …

Новини
1
Няма окончателно решение за спиране на плановите операции в страната

реклама Снимка pixabay По думите на Жени Начева, за да може една ваксина да се използва у нас, тя трябва да е одобрена от Европейската агенция по лекарствата. Доставката на ваксините е планирана така, че да бъде осигурена втората доза на всички. Това заяви пред БНР заместник-министърът на здравеопазването Жени …