fbpx

Филип Станев: Следващият премиер ще е експерт с висок професионализъм и опит

Новини
външна реклама

И следващият премиер, който ще предложим, ще е с висока експертиза, професионалист, човек с опит, който може да управлява. Това заяви Филип Станев от „Има такъв народ“ по време на първи брифинг на партията. И уточни, че също като топ икономиста Николай Василев, чиято кандидатура бе оттеглена, новият кандидат за министър – председател, че е човек, който може да управлява икономика.

Нямаме влошени отношения с Демократична България, имаше непремерени изказвания от тяхна страна, каза зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов. И допълни: „Те са доста шумни в интернет. Наслагва се едно жужуне, което трябва да бъде изчистено.“.

Кабинетът на „Има такъв народ“ – с новия кандидат-премиер и ревизирания му състав, ще стане ясен съвсем скоро, когато бъдем готови. Имаме няколко варианта, каза Тошко Йорданов, предаде Стандарт.

външна реклама

И категорично заяви: „Не желаем подкрепата на ГЕРБ и ДПС. На нас ни е важна подкрепата на двете нови партии. Ако нямаме тази подкрепа, те (б.р. – новите партии) ще имат възможността да правят кабинет с другите партии“.

Съставът на кабинета няма да бъде консултиран в Демократична България и „Изправи се! Мутри вън“, защото нямаме коалиционно споразумение с тях, каза още Тошко Йорданов. С двете коалиции ще се водят само разговори за политики в парламента. Отговорността премиера и състава на кабинета ще е на „Има такъв народ“.

Имаме обща посока на действия – по отношение на съдебната реформа, на главния прокурор… Те, Демократична България, са фиксирани само на тази тема, ние смятаме че има и други сфери в съдебната система които се нуждаят от реформа, заяви зам.-председателят на ИТН.

Не смятаме, че трябва да има предсрочни избори, заключи той.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ясновидката Алия с много лоша прогноза за страната

външна реклама Кадър Стандарт „Бoг e eдин. Caмo нaимeнoвaниeтo, кoeтo ниe хoрaтa му дaвaмe, e рaзличнo. Турцитe гo нaричaмe Aллaх. Виe бългaритe гo нaричaтe Иcуc, a в други чacти нa cвeтa cи имaт други имeнa зa бoг. Кaктo и Бoгoрoдицa e eднa, нямa другa, нo пaк ce нaричa пo рaзличeн …

Новини
НАП погна интернет търговците

външна реклама От НАП припомнят, че с данък не се облагат единствено продажбите в интернет на лични употребявани вещи, например, ако продавате старите си ски обувки или използвано детско столче, не се дължи налог. Националната агенция за приходите ще търси дължимите данъци върху близо 96 млн. лв. доходи от търговия …

Новини
Николай Денков: Ако има нарастване на случаите, минаваме на ротационен принцип

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Това, което в момента се очертава едно второ плато, което е малко по-високо от ситуацията на 15 септември. Много е важно следващите две седмици как ще се развият нещата“. 211 паралелки са под карантина, в това число влизат групи в детските градини, съобщи министърът …