Кадри Нова ТВ
Цвети от предишният сезон на Хелс китчън и Филип от настоящия „златен“ анализират случващото се в кулинарното шоу.
Въпреки напрегнатата обстановка Филип сподели:
Няколко са причините да съм в предаването: първо шеф Ангелов е фен на автомобилите и това му е хоби. Исках да разбера каква е връзката между автомобилите и готвенето. Една щипка сол в салатата се оказва, че може да промени цялата вечер. Осъзнах, колко е важна тази една милисекунда да не бъркаш в кухнята.
Вече съм цар на палачинките и мога да правя гюведже, признава той.
Шегуваме се постоянно в отбора ни, но ако в началото Бачорски не знаеше къде се намира, вече знае добре. Той попадна под Стокхолмския синдром – отвлечен е и там ще е до края. Той успява да завладее вниманието на Петя Буюклиева, като прилага правилото за един добър брак. Един мъж е или прав, или щастлив в брака. Жените според мен и Бачорски, не са за разбиране, а за обичане. Затова той общува с такава лекота с дамите, коментира неочаквано добрата комбинация Петя Буюклиева – Бачорски участникът. Той разкрива информация зад кулисите, според която Бачорски всяка сутрин носи по една роза за дамите, но Петя получава винаги три.
Една от любимките на шеф Ангелов от предишните сезони – Цвети от Враца говори за любимия си Патрицио. Любовта между двамата се развива чрез готвенето. Връзката им започва чрез ризото, което кулинарката научава от мастър клас в Хелс китчън.
Патрицио е много възпитан и добър. Лоша шега му изиграва добротата и спокойствието. Трябва да е по-твърд и да дава нареждания. Казах му, че трябва да е лидер в Кухнята на Ада и да командва. Едуард е добър готвач, но няма добър характер, държи се грубо с останалите и не е нормално да крещи нон стоп. Тоби е добра готвачка и го показва, докато Едуард вече три пъти е с оранжева престилка, коментира Цвети.
Не можеш да си победител в такова предаване и да не можеш да работиш в екип. Екипът те изхвърля в един момент. Всяко нещо започва от молекулата. Когато някой готви за нас, трябва да е положително зареден. Когато липсва сол или нещо друго, можеш да си я подправиш храната, но не трябва да е заредена с цялата отрицателна енергия на света, допълва Филип.