fbpx

Фермерите си казаха какво мислят един за друг

Блиц Новини

Кадри БТВ

Тримесечният престой в стопанството на „Фермата“ промени голяма част от участниците. Изолацията от външния свят и дългото съвместно съжителство накара някои от тях да преосмислят някои от нагласите си спрямо околните, да погледнат с други очи хора, които са ги дразнели по един или друг начин.

Особено видимо това е при Иван и Радо от бившия отбор на новите надежди. И двамата станаха по-смирени, егото и егоизма отстъпи пред приятелството.

Думите, които Иван каза за доскоро ненавиждания от него Чавдар го потвърждават.

Много ме дразнеше доскоро, направо караше ме да се изпотявам, изкарваше ме извън равновесие, не можех да те гледам. Вече разбрах, че това което ни говориш не трябва да го приемаме назидателно, а по-скоро поучително.

Радо получи също положителни коментари за себе си, Иван го нарече „брат“. Яни го определи като едно 35-годишно дете, но се радва, че го е опознал.

Любимец на всички се оказа Влад, който с положителния си заряд и настроение въздейства на всички.

Ти си един чудесен млад човек, който може да е пример на подражание за много млади хора, каза Калин.

Много си ценен, много си рядък и ако могат още един милион такива като теб да дойдат тук ще е страхотно. Това бе мнението на Чавдар с което и другите се съгласиха.

Въпреки, че е определен за първи дуелист и може би предвижда, че след двубоя няма да се върне, усмивката не слиза от лицето му.

 

На зрителите се хареса тази откровеност и доброта между участниците и както каза и Иван нека не бъркаме добротата с глупост.

Няколкото поредни вечери бяха емоционални и ми харесаха. Хайде да не бъдем толкова лоши. Всеки човек си има кусури, има и добри страни. Да им пожелаем на фермерите да бъдат по добри и нека най добрия в дуелите да победи.

Не ви ли разчувстваха тези хубави думи, които си изказаха от душа…
Човек може да обича човека, дори когато имат различия и да открива доброто в другия, въпреки казаното, критиката и отрицанието!
Доброто е в същността на всеки човек, позволи му да го прояви…!!!


Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!