fbpx

Фермерите си казаха какво мислят един за друг

Незабавни статии

Кадри БТВ

Тримесечният престой в стопанството на „Фермата“ промени голяма част от участниците. Изолацията от външния свят и дългото съвместно съжителство накара някои от тях да преосмислят някои от нагласите си спрямо околните, да погледнат с други очи хора, които са ги дразнели по един или друг начин.

външна реклама

Особено видимо това е при Иван и Радо от бившия отбор на новите надежди. И двамата станаха по-смирени, егото и егоизма отстъпи пред приятелството.

Думите, които Иван каза за доскоро ненавиждания от него Чавдар го потвърждават.

Много ме дразнеше доскоро, направо караше ме да се изпотявам, изкарваше ме извън равновесие, не можех да те гледам. Вече разбрах, че това което ни говориш не трябва да го приемаме назидателно, а по-скоро поучително.

Радо получи също положителни коментари за себе си, Иван го нарече „брат“. Яни го определи като едно 35-годишно дете, но се радва, че го е опознал.

Любимец на всички се оказа Влад, който с положителния си заряд и настроение въздейства на всички.

Ти си един чудесен млад човек, който може да е пример на подражание за много млади хора, каза Калин.

Много си ценен, много си рядък и ако могат още един милион такива като теб да дойдат тук ще е страхотно. Това бе мнението на Чавдар с което и другите се съгласиха.

Въпреки, че е определен за първи дуелист и може би предвижда, че след двубоя няма да се върне, усмивката не слиза от лицето му.

 

На зрителите се хареса тази откровеност и доброта между участниците и както каза и Иван нека не бъркаме добротата с глупост.

Няколкото поредни вечери бяха емоционални и ми харесаха. Хайде да не бъдем толкова лоши. Всеки човек си има кусури, има и добри страни. Да им пожелаем на фермерите да бъдат по добри и нека най добрия в дуелите да победи.

Не ви ли разчувстваха тези хубави думи, които си изказаха от душа…
Човек може да обича човека, дори когато имат различия и да открива доброто в другия, въпреки казаното, критиката и отрицанието!
Доброто е в същността на всеки човек, позволи му да го прояви…!!!

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!