fbpx

Фермата събуди България повече от изборите

Незабавни статии

Снимка Фермата/ФБ

Този така противоречив сезон на риалити формата „Фермата“ приключи с победа на Живка. През цялото време зрителите бяха активни и реагираха на това, което се случва на екран. Може би това, че стопанството отразява донякъде и действителността в която живеем бе причина така да се вълнуват много хора, или пък Иван и Андрей успяха да ни убедят, че е дошло време за „пробуждане“.

Обичам да гледам фермата, защото показва много добре как живеем, какво избираме и след това как недоволстваме от всичко, казва един от коментиращите.

външна реклама

Победата на Живка разбира се не успя да обедини мненията, че тя е най-достойна от всички и заслужено спечели наградата, но както в политиката, така и тук се опитваме да изберем „по-малкото зло“.

Мненията на хората са разнопосочни, от крайни до по-умерени, пъстри и многоцветни. Всеки е свободен да да мисли каквото си ще и така трябва да бъде.

Радвам се че Живка е взела такова решение, защото на България и трябват честни, умни, тактични и много трудолюбиви хора….

Ако Ваня бе избрала Живка със сигурно щеше да я бие и така ставаше финалист. И всички щяха да изберат Ваня и тя взимаше 100 бона. А Ваня биеше Живка. Видя се колко беше слаба в игрите в последните битки. Но поне не победиха Клоуна Киро и злобарката Мартина. Всичко се връща в този живот.

Много сте наперени всички тук и започнахте да плюете Живка!!!! Записването за новият сезон на Фермата започна!!!! Така, като ви слушам коментарите, ще надминете Киро, Ивайло и Мартина!!!! Гади ми се от вас!!!! И за жалост ви има не само в България, а и по целият свят!!!! Гадно племе сме!!!! Идва Коледа, бъдете по-смирени и носете в сърцата си любов!!!! Обичайте и бъдете обичани!!!!

Но май бе време за събуждане!
Всички доказаха днешното лице на България – малко са хората с главно Ч, върлува злобата, лицемерието….. показаха приликата между хората и животните!
Дано наистина Новата Година ни промени – да има ПРОБУЖДАНЕ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!🧑‍🎄🌲🎄🎅

 

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Сашо Кадиев към Иво Димчев по БТВ: Ти нали си гей?

кадри bTV Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи странен преход към личните теми в разговора с артиста и певец Иво Димчев, който гостува в студиото на bTV. По темата за връзките, Сашо директно попита: „Ти нали си гей?“ външна реклама Иво Димчев потвърди това, даже допълни, че е „мега …

Незабавни статии
Анджи загина в опустошително цунами на Тонга, докато спасява кучетата си

Снимки: Фейсбук, Angela Glover, Potungaue Koloa Fakaenatula Тялото на британка, изчезнала на остров Тонга, беше намерено от съпруга й. Той ръководеше групата за издирването й, след като тя беше отнесена от опустошителното цунами. Тя бе първият човек, за който се знае, че е загинал при бедствието, предизвикано от вулканично изригване. …

Незабавни статии
Иво Димчев шокира Холивуд: Американците не искат да са в Рая, ако Тръмп е там

кадър bTV Българският артист и певец Иво Димчев разказа по bTV за гастрола си в Лос Анджелис, САЩ, където е изнасял домашни концерти. Той не за първи път е в Холивуд, но се оказало, че там помнят предишните му изяви още преди пандемията. Скандалният Димчев, който не се съобразява с …

driving theory test uk | ehliyet testleri