fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Феновете на “Фермата” недоволни, Еми e по-достойна от Коко

Всяко риалити излъчва победител и почти всеки път сред зрителите започват люти спорове дали той е достоен за титлата. Приключилият сезон на “Фермата” не прави изключение, макар победата на Костадин Велков да беше толкова категорична, че уж няма място за съмнение. Но такива продължава да има, въпреки всичко.

Голямата преднина на Коко дойде от гласуването на зрителите, така че всички претенции, че нещо е нагласено, са леко неуместни. Някои от почитателите на останалата втора Емилия са доста критични към мнозинството:

Симпатиите на зрителите са, защото са стадо овце, които пишат Канатицааа. Зеаради него те не са финалисти защото е негоден в игрите. Стадото така гласува, те още си мислят, че има Елбетица и Канатицаа. И съответно победи Коко Дамския с 2те леви ръчички.

Други твърдят, че финалната битка е била твърде лесна и точно такава, че Коко да прояви най-добрите си качества:

Принципни са нещата.Еми цял сезон беше първа във всичко, в ставане, работа, умения, битките си спечели всичките. Прекрасен, добър и искрен човек. Не я познавам, но си личи от километри. И изведнъж Коко печели, тичайки на малката арена, защото е добро момче. Ми така е, факт. Но предаването не е за добри хора, а за участие в него.

Най-същественият спор е обаче дали Костадин е най-адекватен на ценностите, които “Фермата” и продуцентите ѝ Иван и Андрей се опитват да налагат. Ако наистина се борим за възраждането на изконните български добродетели, победителка трябва да е със сигурност Еми, твърдят доста от коментиращите във Фейсбук:

Тя поне се справи и със задачите и на арената. Аз не съм против Коко. Не съм и за Еми. Но за нея всички казваха колко е работлива и как всичко може, викнаха я на арената и ги смаза и я оставиха. За Коко освен колко добро момче е Нико, друго не се чу. И че повтаряше там каквото е запомнил от треньорите. Обективно тя се представи по-добре във формата. Той обра всички гласове, които щяха да отидат в Канатица, защото е един.

Коментарите показват и нещо много интересно, а именно, че победата на Коко всъщност е отборна победа за отбор “Канатица”. Очевидно те са били доста по-симпатични на зрителите и затова повечето поздравления за победителя във “Фермата” гласят:

Браво, Коко! Браво, Канатица!

Браво Коки, заслужена победа, остана последен от Канатица, но успя да победиш 5 човека от противниковия отбор. Ти беше най-достойния пример за човешки взаимоотношения, за сплотяване на един отбор и най-уравновесения човек в цялата ферма…ЧЕСТИТА ПОБЕДА…!!!

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!