fbpx

Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Блиц Новини

Снимки: бТВ

Лекар продължи блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер и макар че бе останал без жокери, си тръгна с чек за 20 000 лева, но изпусна да вземе още 10 000.

За 10 000 лева д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой изобретател създава първия филм за Франкенщайн“? – Хенри Форд, Никола Тесла, Александър Бел, Томас Едисон.

Играчът разсъждава кратко и позна с Едисон.

Последва въпрос за 20 000 лева: „На колко километра е равна една светлинна година“? – 16 милиона, 10 милиарда, 9 трилиона, 1 квадралион.

Тук Георги започна да умножава секунди, минути и часове, докато отгатне, че става въпрос за 9 трилиона. Ортопедът от пловдивската болница „Свети Георги“ дори уточни пред Ники Кънчев, че ако му е бил дал лист, сметката му щяла да излезе по-бързо.

Въпросът за 30 000 лева беше: „Къде се намират градовете Париж, Лондон, Полша и Южна Тарауа“? – Великобритания, Канада, Кирибати, Филипини.

Д-р Минев клонеше към Кирибати, но не посмя да рискува и се отказа. Вече извън телевзионната игра по бТВ той маркира този отговор и за негово съжаление се оказа верния.

Георги обаче не изглеждаше разочарован и призна, че ще похарчи част от сумата, за да заведе половинката си Деси на пътешествие в Лондон и да гледа мач на любимия си Челси.

Страхотното представяне на Минев бе оценено подобаващо от феновете на телевизионната игра по бТВ, а един от тях се осмели да захапе водещия, че е задал неправилно последния въпрос и е попречил на лекаря да спечели по-голяма сума.

Предлагаме ви коментари на страницата на формата във Фейсбук:

„Участникът игра великолепно и вероятно щеше да отговори и на последния въпрос, стига той отгново да не беше зададен некоректно. Цитираните „градове“ в Кирибати не са никакви градове, а обикновени селца и едното реално, Париж, отдавна е обезлюдено. Ако във въпроса присъстваше думата „селища“, отговорът щеше да дойде лесно“.

„Удоволствие е да гледаш такива играчи! Поздравления! А най-хубавото е, че е млад човек, значи има надежда!“.

„Поздравления! Чудесен ум! Знания!“.

„Рядък играч, поздравления“.

„На Кънчев няма ли кой да му каже да дава обяснения, след като се разкрие въпроса? Сега някой разбра ли защо Париж, Лондон и Полша са в Кирибати? На светлинни години е от Билалов. Чак ми е противно това шоу вече“.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!