fbpx

Фен на „Миличка“ Гладнишка подведе отбора й в „Кой да знае?“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Едва половин месец е минал от старта на новото шоу с водещ Сашо Кадиев „Кой да знае?“, популярността му се покачва. Традиционното мрънкане и отрицание в началото, че Сашо, че Милица, че въпросите, отстъпва място на вече доста по-положителна нагласа от страна на зрителите. Актьорите опитват да са забавни и успяват, макар някои да са на мнение, че Милица Гладнишка преиграва.

Истинска забава се получи с един от въпросите, на които отбор Милица нямаше никаква представа как да отговори и се наложи да се обърнат за помощ от публиката зад тях.

Въпросът бе: Виолета Иванова е…?

Истинското име на Сирма войвода;

Кръстница на известните български бонбони или

Обиколила над 70 държави на мотор.

Желание да отговори на този въпрос нямаше никой от участниците в публиката и те си избраха на посоки един от тях.

Скъпи приятели, много ви обичаме, обърна се към тях Милица, помогнете ни, разровете мозъците си, които са предполагам толкова красиви, колкото сте и вие.

Излезе младеж на име Красимир, който предизвика смях с изказването си:

Аз се казвам Красимир и съм защитник на Миличка Гладнишка. Тя е най-добрият актьор.

Въпреки, че я прекръсти, все пак им даде грешен отговор на въпроса. Единствено случката стана повод за подигравки от страна на Сашо Кадиев към колегата му.

Благодарим ти Краси за смелостта, изпрати го мило Милица.

Зрителите искрено се забавляваха с участниците, но и забелязват доста грешки в изписването и смисъла на някои от зададените въпроси.

Предаването е свежо и за сега успява, надявам се да се задържи повече в ефир.
За постоянно недоволните, гледайте си „Бразди“, не се занимавайте с глупости.

1/3 от въпросите всяка вечер са зададени неправилно 🙁
Преписвате ги от чуждите формати ли ?
Не се ли замисляте, че не са точни ?
/като сега за бутилката – ама къде я стискаш тази бутилка: долу, по средата или горе/

В предаването започнаха да завъртат гостите, които бяха в началото и се появиха отново жената на Пъдев – Цветина Петрова и Милена Маркова – Маца.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!