fbpx

Фейгин и Георги заминават от България на любовно пътешествие

БГ звезди

кадри Нова телевизия, Инстаграм/itsvetkovv

Двойката Георги и Фейгин ще замине за Лондон.

Александра Фейгин е на върха на славата си! Нейното участие в „Игри на волята“ я направи известна и обичана от телевизионните зрители. Точно когато тя напусна формата, дойде пък победата ѝ на леда и златния медал на фигуристката на международния турнир по фигурно пързаляне Купа „Денкова-Стависки“. Освен това, както вече стана ясно, Фейгин продължава любовната си връзка с плувеца Георги Янев, която се зароди в риалитито за оцеляване.

външна реклама

Романтиката между двамата наистина цъфти. Георги, както и други участници от „Игри на волята“ дошли да я гледат на леда, а любимият ѝ дори и хвърлил плюшена играчка, каквато традиция има във фигурното пързаляне.

Фейгин разказа, че попадайки първо в отбора на Супергероите, се изненадала, защото всички ѝ се стрували откачени. Тя се чудила защо е при тях защото нито е много висока, нито много ниска и се зачудила дали не я смятат ѝ нея за странна по някакъв начин. Александра разказа в интервю за Гала в „На кафе“, че ситуацията със саботажа на съотборниците ѝ била последствие от това, че капитанът на отбора Цветан общувал само с Виктория и забравил за всички останали. Към Фейгин имало постоянна вербална агресия, на която тя не можела да отговори.

„Почувствах се, все едно съм убила човек“, призна Фейгин по повод усещането след измамата, довела до разпада на Супергероите. Тя подчерта, че в спорта никога не би си и помислила да саботира противник, да не говорим за собствения си отбор.

19-годишната фигуристка признава, че изобщо не е подготвена за социалната игра, защото е расла затворена на пързалката. Когато сбъднала мечтата си да представи страната си на Олимпиада, тя изгубила мотивация и всъщност „Игри на волята“ бил начинът да си я върне.

„Доста малко момичета останаха такива като мене. Ама според мен това е от възпитанието и характера“, коментира романтичната Александра Фейгин. Тя много се притеснявала да запознае Георги с баща си, но в крайна сметка получила подкрепата му.

След излизането си от „Игри на волята“, Фейгин се видяла с бившия си съотборник Илиян и буквално му се е изляла. Двамата стояли прегърнати 10 минути, докато тя се успокои и каже всичко, каквото има да каже.

Двойката Георги и Фейгин смята да отиде на гости на Илиян и Мани в Лондон. Последните не са двойка, но са страшно близки приятели и остават неразделни и в Англия.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!