fbpx

Мистерия с Поли от Ергена, сестра на Евгени ли е?

Блиц Новини

Кадри БТВ: Мистерия с Поли от Ергена, сестра на Евгени ли е?

След приключване на романтичното риалити „Ергенът“, логично Евгени да е желан гост във всяко предаване, без значение телевизия или интернет.

Най-често задаваният към него въпрос е „Защо остави Поли чак до финал?“

Евгени сподели, че случая с Поли е, че някак е минала между капките и стигнала до този етап.

Винаги преди нея се е намирало друго момиче, което повече заслужава да си тръгне от шоуто.

За Поли чух какво ли не. Едното е, че била извънбрачна дъщеря на баща ми, със смях обясни Евгени пред Ваня Щерева. Истинските сценаристи са в жълтите медии. Тя е супер позитивна и слънчева, поне не дразни.

За живота с Валерия след предаването Евгени сподели:

Много пъти сме се карали и най-вече за супер дребни неща. Но това, което ме впечатлява, че след караница всеки премисля нещата когато е сам и променя нещата така, че да може да се адаптира към другия. Аз на това разчитах в избора си. Ние сме много различни, но разчитах тази емоция между нас да помогне за сработването ни. Не очаквам човекът до мен да е слаб характер или да играе по моето.

Много съм щастлив и свободно дишащ.

Досега вече седем месеца след предаването винаги сме се криели и за първи път излязохме да обядваме. Криехме се от съседи, прибирахме се по различно време, щорите спуснати непрекъснато.

Исках да бъда постоянно с Валерия, да отидем на кино, да хапнем и се наложи да празнуваме рождения ден на баща ми много по-късно, след края на предаването.

Най-положителната за Евгени емоция след влюбването във Валерия е прошката с баща му, и че това се случи точно в този формат. Строгият родител най-сетне прогледна и забеляза човека в който се е превърнал синът му и това му хареса.

Затова и Евгени е на седмото небе след всички тези положителни емоции, които го завладяха и както сам отбеляза „това е съдба“.

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

Блиц Новини
Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден Куп глупости изсипаха рано сутрин на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, но и за колегата си Димитър Тасев, когото трябваше да включат на живо от САЩ. Спортният журналист …

Блиц Новини
Статуетката на „Мастършеф“ мина през чаршафите на Лора, преди да я връчат на Марианна

кадри bTV, Инстаграм/Лора Асенова Сезонът на „Мастършеф“ може да е свършил, но страстите около него не стихват. И е много вероятно да се разгорещят още повече заради скандална снимка в Инстаграм на най-обсъжданата участничка – Лора. Миската, която директно призна, че е имала флирт със съдията в предаването шеф Кустев, …

error: Content is protected !!