fbpx

Мистерия с Поли от Ергена, сестра на Евгени ли е?

Блиц Новини

Кадри БТВ: Мистерия с Поли от Ергена, сестра на Евгени ли е?

След приключване на романтичното риалити „Ергенът“, логично Евгени да е желан гост във всяко предаване, без значение телевизия или интернет.

Най-често задаваният към него въпрос е „Защо остави Поли чак до финал?“

външна реклама

Евгени сподели, че случая с Поли е, че някак е минала между капките и стигнала до този етап.

Винаги преди нея се е намирало друго момиче, което повече заслужава да си тръгне от шоуто.

За Поли чух какво ли не. Едното е, че била извънбрачна дъщеря на баща ми, със смях обясни Евгени пред Ваня Щерева. Истинските сценаристи са в жълтите медии. Тя е супер позитивна и слънчева, поне не дразни.

За живота с Валерия след предаването Евгени сподели:

Много пъти сме се карали и най-вече за супер дребни неща. Но това, което ме впечатлява, че след караница всеки премисля нещата когато е сам и променя нещата така, че да може да се адаптира към другия. Аз на това разчитах в избора си. Ние сме много различни, но разчитах тази емоция между нас да помогне за сработването ни. Не очаквам човекът до мен да е слаб характер или да играе по моето.

Много съм щастлив и свободно дишащ.

Досега вече седем месеца след предаването винаги сме се криели и за първи път излязохме да обядваме. Криехме се от съседи, прибирахме се по различно време, щорите спуснати непрекъснато.

Исках да бъда постоянно с Валерия, да отидем на кино, да хапнем и се наложи да празнуваме рождения ден на баща ми много по-късно, след края на предаването.

Най-положителната за Евгени емоция след влюбването във Валерия е прошката с баща му, и че това се случи точно в този формат. Строгият родител най-сетне прогледна и забеляза човека в който се е превърнал синът му и това му хареса.

Затова и Евгени е на седмото небе след всички тези положителни емоции, които го завладяха и както сам отбеляза „това е съдба“.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!