fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ и Биляна Гавазова, Фейсбук

Едно от знаковите лица на БТВ в последните години – Биляна Гавазова, стартира нещо различно от телевизията и няма да я видим повече на екран, поне не и в досегашната й роля. Затова разкри самата тя в профила си в „Инстаграм“.

външна реклама

41-годишната шуменка бе дълго време част от сутрешния блок на медията. Изявявала се е като ко-водещ на „Тази сутрин“, партнирайки си първо с Антон Хекимян, а след това и със Златимир Йочев. Гавазова бе и лице на своята собствена рубрика „Чети етикета“, а освен това бе водещ на новинарски емисии в БТВ. Кариерата й тръгва от Дарик Шумен, след което се мести в Дарик София, а минава и през ПРО.БГ.

През март 2022 г. тя изненадващо напусна БТВ по собствено желание, като към онзи момент водеше заедно с Йочев сутрешния блок, наследявайки Антон Хекимян, преминал на длъжността шеф на новините.

„Обичам семейството си. Обичам изгревите… и ценя всеки един ден от изминалите над 11 години в БТВ. Тръгвам си сама и по собствено желание от „Тази сутрин“. Решението ми не беше лесно и не е емоционално….. Причините?! Имам нужда от промяна, от нови хоризонти и от още изгреви, които да ме вдъхновяват за НОВОТО…“, гласеше част от неин пост във фейсбук тогава.

След доста спекулации, че тя отново може да се върне на екран, Гавазова опроверга всички като обяви, че започва нов проект – агенция за PR и маркетинг, която носи името B&T Communications.

„Моето ново работно място, моята вяра, че можем да вдъхновяваме успеха, се казва B&T Communications. Добре дошли, приятели, в този нов свят изпълнен с много мечти за свобода, размах и развитие. До мен е моят партньор /моят стабилен гръб и приятел/ Тереза Захариева-Апостолова, с която създадохме B&T Communications – нашата агенция за PR и маркетинг. Кои сме ние? Две момичета със смели сърца и с добри мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите български медии и силно убедени, че 20-годишният ни опит тежи много, но е само стабилната основа. До „покрива“ на мечтите се стига с много работа. Без да спираш да учиш. Искам да ви кажа простичко и честно, че се вълнувам много. Че изпитвам страх, притеснение, но и огромна радост – всички човешки емоции свързани с едно ново начало и знам, че мога, че МОЖЕМ“, разкрива опитната журналистка.

Колежката, с която започват да градят в новото си начинание е с дълъг стаж като е била част от БТВ радио.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!