fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ и Биляна Гавазова, Фейсбук

Едно от знаковите лица на БТВ в последните години – Биляна Гавазова, стартира нещо различно от телевизията и няма да я видим повече на екран, поне не и в досегашната й роля. Затова разкри самата тя в профила си в „Инстаграм“.

41-годишната шуменка бе дълго време част от сутрешния блок на медията. Изявявала се е като ко-водещ на „Тази сутрин“, партнирайки си първо с Антон Хекимян, а след това и със Златимир Йочев. Гавазова бе и лице на своята собствена рубрика „Чети етикета“, а освен това бе водещ на новинарски емисии в БТВ. Кариерата й тръгва от Дарик Шумен, след което се мести в Дарик София, а минава и през ПРО.БГ.

През март 2022 г. тя изненадващо напусна БТВ по собствено желание, като към онзи момент водеше заедно с Йочев сутрешния блок, наследявайки Антон Хекимян, преминал на длъжността шеф на новините.

„Обичам семейството си. Обичам изгревите… и ценя всеки един ден от изминалите над 11 години в БТВ. Тръгвам си сама и по собствено желание от „Тази сутрин“. Решението ми не беше лесно и не е емоционално….. Причините?! Имам нужда от промяна, от нови хоризонти и от още изгреви, които да ме вдъхновяват за НОВОТО…“, гласеше част от неин пост във фейсбук тогава.

След доста спекулации, че тя отново може да се върне на екран, Гавазова опроверга всички като обяви, че започва нов проект – агенция за PR и маркетинг, която носи името B&T Communications.

„Моето ново работно място, моята вяра, че можем да вдъхновяваме успеха, се казва B&T Communications. Добре дошли, приятели, в този нов свят изпълнен с много мечти за свобода, размах и развитие. До мен е моят партньор /моят стабилен гръб и приятел/ Тереза Захариева-Апостолова, с която създадохме B&T Communications – нашата агенция за PR и маркетинг. Кои сме ние? Две момичета със смели сърца и с добри мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите български медии и силно убедени, че 20-годишният ни опит тежи много, но е само стабилната основа. До „покрива“ на мечтите се стига с много работа. Без да спираш да учиш. Искам да ви кажа простичко и честно, че се вълнувам много. Че изпитвам страх, притеснение, но и огромна радост – всички човешки емоции свързани с едно ново начало и знам, че мога, че МОЖЕМ“, разкрива опитната журналистка.

Колежката, с която започват да градят в новото си начинание е с дълъг стаж като е била част от БТВ радио.


Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!