fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Първата порция момичета и жени, които се борят за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“ даде някаква надежда, че тритият сезон на риалитито ще е поне естетически на по-високо ниво. На следващата вечер обаче тази илюзия се оказа напълно измамна. С пошло поведение, налудничави представи и абсурдни амбиции, втората серия участнички накараха зрителите да се облещят втрещени пред екрана, преди да сменят канала по спешност.

Абсолютно възмущение предизвика Христиана. Това, че се държеше грубо, заядливо и беше толкова пияна, че екипът си я прибра леко да се освести, даже не беше най-големият проблем. Зрителите бяха поразени от факта, че тази жена е училищен психолог. Мисълта, че тази лигавеща се и алкохолизирана персона работи с деца, буквално смрази всички.

Не по-малко яд обхвана аудиторията, когато на екраните се появи спортната мениджърка от БФС Виктория.

Вярно е, че красотата на всяка жена е индивидуална, но тук индивидуалността май прекалено много натежава. И ако зрителите в началото намираха нещо в чаровно в реакцията ѝ на свенлива радост, че Алек ѝ е дал сакото си, за да се стопли, мнението бързо се промени след безобразното фукане, което последва.

След като Ергенът даде второ сако на второ момиче, Виктория започна гласно да хвърля огън и жупел, нареждайки обиди и заплахи полугласно, почти като вещерско заклинание.

Така в определен момент вторият епизод на „най-романтичното риалити“ започна да прилича поразително на начало на филм на ужасите.

Участничките се разделиха на два лагера – „малките“ и „дъртите“,

като по всичко личи, че това ще е в основата на неизбежните конфликти и грозни сцени през целия сезон.

Може да е малко странно, но засега май Алек раздава повече симпатии на по-зрелите участнички.

Как „Ергенът“ се докара до това положение, което мнозина определят като „дъното на дъното“? Вариантите са два – или кастингът е бил слаб и продукцията е нямала голям избор, или нарочно са търсени най-шокиращите и проблемни личности с подчертано гранично поведение.

Има и трети вариант, който се споменава при повечето риалитита – че участниците си плащат, за да попаднат в играта. Тази схема е твърде трудна за доказване, поне пред широката аудитория. Така или иначе, зрителите не трябва да забравят, че има дистанционно и за щастие, никой не може да ограничи ползването му.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!