fbpx

Ергенът е забравен, пиленцата от Монако са звезди в Смени жената

БТВ

Кадри видео БТВ

Новите епизоди на „Смени жената“ са на път да ударят в земята „Ергенът“. Още с излъчването на втори епизод една от двойките участници изумиха зрителите. „Пиленцата от Монако“ Боби и Нина от Пловдив широко афишираха луксозния свят в който живеят по техни думи.

външна реклама

Нина постави всички на място още в началото, като обясни на половинката от другото семейство Митко Господинов, известен от „Фермата 1“, как само обувките им струват две хиляди лева.
Половинката й Боби пък обясни, че се облича само в бутикови дрехи на „Филип Плейн“, с когото, ако може да му се вярва е приятел и не само, с Григор Димитров са се виждали веднъж и също са приятели.

Добре де, за него разбрахме, че се облича в Филип Плейн😂 ами тя ? Приятели били😅 снимали се веднъж с някой и айде приятели!!!😂 шок шок !!!, коментират зрителите видяното от екрана.

Почти половин век сме свободни да пътуваме, а някои като мен от много много години живеем в западна Европа.
Не разбирам как им се хващат на глупостите на те тея двамата .
В западна Европа е нормално да познаваш известни и не е въобще хвалене, а нещо нормално
Много са ми смешни, в същото време продуцентите са много изостанали във времето

Разликата между тези семейства е от земята до небето.

Тази двойка инфлуенсъри отдавна блуждае в интернет пространството и не за първи път афишира с луксозния си живот в чужбина, но как са се навили да участват в някакво си предаване и да излязат от зоната си на комфорт е загадка.

външна реклама
Новини
Ползи от Google Ads рекламата

Не всяка фирма може да си позволи голям екип от специалисти за популяризирането на своите услуги. Именно затова се обръщам към такива, които се занимават с рекламите на Гугъл или Google Ads. Тази система за рекламиране върши чудеса и определено е в полза на разработчиците и то в частта за …

Незабавни статии
Маги Халваджиян би шута на звездите от Нова тв

Кадри видео Нова ТВ Вече са избрани участниците за стартиращото през септември ново шоу „Звездите в нас“ по Нова тв. За разлика от „Като две капки вода“ тук няма да има известни имена, доказали се по музикалните или театрални и кино сцени. външна реклама Най-обикновени хора, домакини, охранители, инфлуенсъри, фризьори …

Новини
Георги Аспарухов-Гунди оживява в нов филм

Кадри видео БНТ и снимка профил инстаграм Съвсем скоро на 30 юни се навършиха 50 години от смъртта на легендите на „Левски“ Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков. Двамата загиват при катастрофа с кола в прохода „Витиня”. Инцидентът става на 52-рия километър от София в 11.30 ч. На път за Враца …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!