fbpx

Ердоган: Открихме нефт в още три кладенеца в Черно море

Новини
външна реклама

кадър видео туитър

Това заяви турският президент Реджеп Тайп Ердоган на конференция на актива на управляващата Партия на справедливостта и развитието /ПСР/, в която участват и областните председатели на партията, пише Нова ТВ.

„В резултат на сондажните дейности в Черно море през последния месец открихме находища на нефт в още три кладенеца. Изключително сме доволни, като се има предвид, че преди това също в Черно море открихме 405 млрд.куб.м газ. С открития през последния месец нефт в трите нови кладенци добавяме 6800 барела към кладенците в Диарбекир и Къркларели, като общо достигнаха над 61 хиляди барела“.

външна реклама

 

 

Съвещанието на актива на ПСР под председателството на президента Ердоган, който е и председател на управляващата партия, съвпада с 61-та годишина от военния преврат, която се отбелязва днес.

В речта си пред актива, голяма част от която посвети на енергийните проекти, Ердоган посочи, че 17 млн.турски граждани получават природен газ.

 

„Предстои още 13 милиона граждани да бъдат включени към газопреносната система на страната. Вярвам, че в близките дни ще можем да ви съобщим още добри вести във всички области на икономиката“, каза Ердоган.

Преди една година, на 21 август 2020 г. държавният глава бе съобщил, че Турция е открила 320 млрд.куб. м. природен газ при сондажните дейности в Черно море.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Предупреждение за високи температури днес

външна реклама Снимка pixabay Половин България е с предупреждение за адска жега. Температурите ще доближат на места до 38 градуса. Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) издаде предупреждение от първа степен – жълт код, за опасност от високи температури за 12 области от Западна и Централна България. външна реклама …

Новини
Банките в България премахват срочните депозити

външна реклама Снимка вихрогон.бг Депозитите на хората се превърнаха в разход за банките. Старото правило „Бели пари за черни дни” по време на криза доведе до сериозен ръст на депозитите през пандемичната 2020 година. Само за година спестяванията на домакинствата са нараснали с 12 % – до 63,5 млрд. лв. …

Новини
Николай Малинов: Всичко, което имат, са едни голи обвинения

външна реклама Кадър видео Нова ТВ   „Щом ще играем на карти, добре. Ще видим на какво ще заложат. Всичко, което имат, са едни голи обвинения, без нито един факт. Аз никога през живота си не съм имал достъп до секретна информация, за да мога да я получа отнякъде и …