fbpx

Ендер идва в България, води и Чаатай

Блиц Новини

Феновете на турската сага „Опасно изкушение“ ще имат възможността да видят своята любима героиня Ендер на живо в България. Турската звезда Шевал Сам пристига с оркестъра си и ще направи концерт в зала 1 на НДК на 23 декември.

Това случайно или не съвпада и с излъчването на финала на сериала и негова кулминация на 24 декември.

Това е първо нейно посещение в страната ни и голямата изненада, която готви за българските си фенове е, че ще доведе със себе си Берк Октай друг не по-малко известен и обичан турски актьор и неин партньор в сагата в ролята на Чаатай.

Тя ще изпълни най-популярните си хитове, както и добре познати класики, обещават организаторите на концерта. Организаторите в България май са попрекалили с цените на билетите за нейния концерт, тъй като за втори път ги намалят за да напълнят залата за гостуването на звездата. Не е тайна, че почитателите на Шевал Сам в България са повечето хора в пенсионна възраст и цени започващи от 50 лв не са по джоба им, дори и при огромно желание да присъстват.

Може и томбола да разиграят…

Е, те прекалиха с тези цени?? Че 50 лв да не са малко, че са ги качили на балкона??? 

От БТВ много пъти местиха сериала по други свои канали или променяха времето на излъчване. Това винаги много ядосваше върлите му почитатели и за тях това, че финала ще бъде излъчен точно на Бъдни вечер е недопустимо.

Това е най-голямата глупост! Точно на Бъди вечер, когато семействата са се събрали.

Защото няма какво да пускат,но се съмнявам баш по бъдни вечер да пуснат турски сериал!

Точно на Коледа пак турска сапунка!

Определено ще ми липсват. Страшна компания са.

Освен това от телевизията заявиха, че след Нова година приключват въобще с турските сериали и те няма за присъстват в програмата им.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!