fbpx

Емилия се просълзи за Феди

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Фолк изпълнителката Емилия рядко дава интервюта и застава пред камера, но на Мон Дьо не може да откаже явно. За втори път той я разплаква в ефир с въпросите си за най-съкровените и тъжни моменти в живота й.

Семейството претърпя тежка катастрофа, в която загина 19-годишният син на Жорж Башур – Феди Башур. Сега няколко години след загубата на сина на Жорж от първата му жена в катастрофа, двамата се радват на дъщеричка наречена Жоржина, но упорито пазят детето от хорски погледи.

Когато споделяхме щастието си изгубихме сина си. Не трябваше да показвам колко съм щастлива и сега си научих урока.

Въпреки, че след катастрофата лекарите са им казали, че няма да имат повече деца се появява на бял свят момиченце.

Жоржина няма да замени Фетка, но върна душичката на мъжа ми, сподели певицата. Да си родител е много трудно, да се гледат 4 деца на различна възраст ни идва да избягаме на моменти. Те са много добри деца, но ни притеснява средата, в която израстват, а не можем да сме непрекъснато с тях.

Възпитаваме ги да устояват себе си и да не са наивни. От това съм страдала много, затова че бях много добричка и се слагах на заден план. Аз съм си селско момиче и бях много срамежлива, не влизам в конфликти, не обичам това.

Емилия все още не може да прости на Пайнер затова, че й провалиха кариерата и я оставиха на заден план спрямо някои други нейни колежки от бранша.

Не съм била съгласна с много неща и много решения, които взимаха Димитров и жена му, но не мога да върна времето. Не получих аплодисментите, които заслужавах и от това най-много страдаше майка ми. Беше гадно, че не бях оценена. Майка ми го преживяваше много тежко и бих желала сега да й се извинят.

Всичко това е вече в миналото за певицата и понастоящем се радва на успеха на последния албум, който издаде и на любовта на семейството си.

Моментите никога не се връщат, затова не ги изпускайте, пожела тя на всички.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!